Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim,nejde mi Administrační sekce.Když se přihlásim na webu,dam Administrační sekce tak me to odhlasí...Nevíte co stím? Díky
http://www.super-palba.4fan.cz Web
Dobře díky moc
Dobrý den,
mám nainstalovaný wordpress z aplikací, ale ani po chatu s s operátorem a opravou od něj, se nemohu stále připojit do adminu stránek, kde to píše " tato webová stránka není dostupná".
Bylo by možné se na tento problém znovu podívat?
http://zemlicka-spojmat.cz/wp-admin
Děkuji
hm díky ale odkaz se nezobrazuje tak návod nevidím :-(
Dobrý den,
možná položím začátečnickou otázku, ale zaregistroval jsem si u vás doménu (nadacesenior.cz), zaplatil program Plus, nainstaloval WordPress a nemohu se dostat k administraci. Zkusil jsem jinou aplikaci a stejný výsledek. Je chyba ve mně? Poraďte mi, prosím.
Olda
Použijte druhý odkaz pro přihlášení (Alternativní přihlášení do administrace) do Vaší vizitky, tak jak je uvedeno v nápovědě (Použjte, pokud nefunguje první odkaz)
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Díky, vizitku editovat můžu, ale vůbec se nedostanu k rozhraní CMS a je jedno jestli WordPress či jiný, ačkoliv by to mělo normálně fungovat.
A ještě jedna perla - zaplatil jsem si program Plus, kde by měly být neomezené e-maily, ale mohu nastavit jen 3 schránky.
Pokud máte aktivovanou vizitku, není funkční nainstalovaná aplikace a opačně. Pokud chcete používat nainstalovanou aplikaci, vypněte si vizitku.
Program Plus nemá neomezené e-maily, ty jsou v programu Mega.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji, už jsem doma :-)
Stránky 1