Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mé domény novydech.cz a sharam.cz nefungují v zahraničí. Na novydech.cz prodávám online trénink, 9.1. si ho ještě koupila zákaznice v Itálii, ale 14.1. už se na web nedostala a od té doby jí to nejde. Abych zjistil, zda je to problém na straně hostingu, požádal jsem jí, zda jí funguje web sharam.cz (odpověď: nefunguje) a podstránka partner.novydech.cz, která je hostoaná mimo endoru (odpověď: funguje).
Problém může souviset s tím, že jsem 10.1. v administraci domény novydech.cz povolil HOST požadavky ze zahraničí. Potřebuji je mít povolené, protože používám fakturační systém FAPI a SmartEmailing, které se přestěhovali na zahraniční servery.
Na sharam.cz jsem ale nic neměnil, HOST požadaky zůstaly zakázané, tak nevim, jestli je to tím, když nefungují ani tyto stránky.
Prosím o vyřešení problému co nejdřív.
Děkuji
Tomáš Kramár
Co mám rozumět pojmem
mé domény novydech.cz a sharam.cz nefungují v zahraničí.
Na doméně novydech.cz máte POST požadavky ze zahraničí povoleny. Měly by tedy POST požadavky fungovat i ze zahraničí.
Na doméně sharam.cz máte POST požadavky zakázány a tedy správně POST požadavky na této doméně neprojdou.
Funkčnost domén mimo Endoru nemůžeme posoudit.
Vyskytuje se nějaká chyba na doméně novydech.cz při zpracování POST požadavků ze zahraničí?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den, bylo by možno sdělit italskou IP, aby bylo možné toto prověřit?
Stránky 1