Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím nefunguje mi spaviť IP adresu bez portu pre Minecraft server robím to presne podľa návodu ako je na: http://forum.crew.sk/viewtopic.php?f=37&t=9576
len malo by to ísť aj u vás ale nejde proste mám IP play.smashedminers.cf a nejde len s portom ktorý je 25577 a ja chcem len play.smashedminers.cf a keď dám tak nejde poradíte prosím?
Dobre uvidím teda ak do 2 dní to teda nebude tak sa ozvem
Je to presne 2 dni (48 hodín) a stále IP: play.smashedminers.cf nefunguje len play.smashedminers.cf:25577
Upravil SamerLP (2014-08-19 18:49:01)
Teraz som si všimol že ste v názve zabudli na jednu tečku, tak som vám záznam vytvoril správne.
Mali ste tam _minecraft_tcp.smashedminers.cf - tj medzi _minecraft a _tcp mala byť tečka, skúste funkčnosť teraz.
viď http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?act … =toolpage#
Zdravím tak znova som omylom raz vymazal moju doménu ale teraz som ju pridal nastavil DNS tak isto a tá chyba s tým čo ste naposledy teraz písal by nemala čakám už 48 hodín to bude a stále nič play.smashedminers.cf:25577 funguje hneď po napísaní DNS ale play.smashedminers.cf bez portu nefunguje neviem si už rady a žiadna chyba by tam nemala byť robil som to presne a aj som skontroloval či nemám chybu v tom čo ste napísali posledne ale nemal by som mať....
Chybu tam ale vidím, a nie len jednu, rovno dve.
1) názov máte minecraft._tcp.smashedminers.cf a podľa mňa by malo byť _minecraft._tcp.smashedminers.cf
- tj chýba podtržník na začiatku
2) v obsahu máte 10 25577 play.smashedminers.cf a mali by ste mať 10 25577 play.smashedminers.cf.
- tj chýba tečka na konci
Aha ja vždy asi musím spraviť chybu no mám to ale IP zatedy nefunguje mala by asi tak po 24 hodín?
TTL mám na 7200 to je dobre?
prešli aj 3 dni skúsil som IP: play.smashedminers.cf ako som nastavil ale stále ide len s portnom bez portu ani za svet nejde.
prešlo približne aj 3-5 dní a stále mi tá IP adresa nefunguje len sportom!
Ako poradíte lebo naozaj to stále nejde a všetko mám dobre chyba musí byť na vašej strane!!!
Mal by iné adrey bez portu ako napríklad mc.titan.cz načíta hneď a neviem ako oni majú záznamy ale problém u mňa nebude
Myslím že to pomohlo dnes som skúsil sa pozrieť a konečne IP: play.smashedminers.cf funguje ďakujem
Stránky 1