#1 2014-11-11 17:21:13

SamerLP
Člen
Registrován: 2013-07-25
Příspěvky: 497

[Vyřešeno] Status

Zdravím chcem sa spýtať prečo mi nefunguje na webe status mám ho dobre nastavený ale nejde mi stále píše že server je offline? čo tento status nie je povolený?
web: http://smashedminers.cf/
config statusu:

<?php
require_once "MinecraftQuery.class.php";
$Query = new MinecraftQuery( );
try
{
$Query->Connect( "play.smashedminers.cf:25577", 25577, 1 );
}
catch( MinecraftQueryException $e )
	{
		$Error = $e->getMessage( );
	}
if(isset($Error)) {
$off = true;
}
else {
if( ( $Info = $Query->GetInfo( ) ) !== false ){
foreach( $Info as $InfoKey => $InfoValue ) {
if ($InfoKey=="Version"){
$verze = $InfoValue;
}
if ($InfoKey=="Players"){
$hracu = $InfoValue;
}
if ($InfoKey=="MaxPlayers"){
$hracumax = $InfoValue;
}
}}
	$off = false;
	
	$verzia = $verze;
	$hracionline = $hracu.'/'.$hracumax;

if( ( $Players = $Query->GetPlayers( ) ) !== false ) {
foreach( $Players as $Player ) {
	$playerlist = $Player;
}}}
?>

Offline

#2 2014-11-11 19:54:51

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,707

Re: [Vyřešeno] Status

Je dosť pravdepodobné že požiadavok nemôže byť spracovaný z dôvodu blokovania komunikácie cez UDP porty zo strany Endory. Toto blokovanie nieje možné meniť, je to bezpečnostný prvok celého webhostingu.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2014-11-11 20:28:40

SamerLP
Člen
Registrován: 2013-07-25
Příspěvky: 497

Re: [Vyřešeno] Status

Aha a jak to asi vyriešim lebo bez toho statusu to je oničom web....
a iný neviem jaký dať proste ho potrebujem

Offline

#4 2014-11-11 20:44:53

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,707

Re: [Vyřešeno] Status

Môžete použiť napríklad vložený obrázok vygenerovaný cez www.gametracker.com


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#6 2014-11-11 20:53:22

SamerLP
Člen
Registrován: 2013-07-25
Příspěvky: 497

Re: [Vyřešeno] Status

JF napsal:

Môžete použiť napríklad vložený obrázok vygenerovaný cez www.gametracker.com

Musím to napísať.... S prepáčením na takéto pi****y serem chcete mi povedať že k hentakému peknému webu by som dal taký otrastný status a kde?



Destroyer, ach jáj ale tak ako teda spravím to? lebo ako mne ide o to že aby tam ukazovalo koľko je s koľkých hráčov na servery a hlavy hráčov ako je na tomto webe:
http://public.naplno.sk/

Offline

#7 2014-11-11 21:19:36

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,707

Re: [Vyřešeno] Status

Vzhľad minecraft stránok mi príde na jedno kopyto, tj rovnaký design ako máte vy, má na svete ďalších milión stránok zameraných na minecraft.

UDP porty by napríklad nemali byť blokované na nasledujúcich hostingových programoch: http://www.stable.cz/sluzby/webhosting/ - pred objednávkou odporúčam kontaktovať operátora a overiť si túto možnosť.
100% sú povolené na virtuálnych serveroch http://www.stable.cz/sluzby/dedikovany- … ni-server/

Môžete ešte daný skript spustiť na servery minecraftu a následne daný textový výstup spracovať na vašu stránku.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#8 2014-11-11 21:59:55

SamerLP
Člen
Registrován: 2013-07-25
Příspěvky: 497

Re: [Vyřešeno] Status

S tým hostigom by to nešlo nevlastním kreditnú kartu takže by som si nemal ako zakúpiť hosting....
A nemyslím že takýto dizajn niekto má aj keď je free.... ale to je jedno

A s tým scriptom som to nepochopil nie je niekde na to návod? ako spustiť na servery a potom dať výstup?

Offline

#9 2014-11-11 23:24:56

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: [Vyřešeno] Status

Na danom serveri musí byť nainštalovaný webserver + PHP a naň len stačí tento skript vložiť a najjednoduchšie je to celé ťahať cez iframe.


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#10 2014-11-12 19:06:47

SamerLP
Člen
Registrován: 2013-07-25
Příspěvky: 497

Re: [Vyřešeno] Status

no vyriešim to tým iframe no spravil som status ale problém je to že proste ak chcem prehladne pozadie a text biely a chcem aby bol ten obrázok v rozmeroch aké nastavým tu je kód:

<?php
$server = "play.smashedminers.cf"; // IP nebo adresa
$port = 25577; // port serveru

// Vytvoř obrázek o rozměrech
$image_width = 200; // px
$image_height = 50; // px
$im = imagecreatetruecolor($image_width, $image_height);
// Nastav barvy
$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$green = imagecolorallocate($im, 0, 255, 0);
$black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$red = imagecolorallocate($im, 255, 0, 0);
$transparent = imagecolorallocatealpha( $img, 0, 0, 0, 127 ); 
$font_file = 'arial.ttf';
$font = 'Minecraft.ttf'; // umístění fontu
$mineClassLoc = "MinecraftServerStatus/status.class.php"; // umístění třídy na zjištění statusu

// načti třídu a zjisti status
include_once $mineClassLoc;
$status = new MinecraftServerStatus();
$response = $status->getStatus($server,$port); 

// Vyplň pozadí
imagefilledrectangle($im, 0, 0, $image_width, $image_height, $transparent);

// vepisování do obrázku
if(!$response){
	imagefttext($im, 50, 0, 180, 100, $red, $font_file, 'Offline');
} else {
	imagefttext($im, 25, 0, 10, 40, $white, $font, $response['players'].'/'.$response['maxplayers']);
	imagefttext($im, 15, 0, 30, 70, $black, $font_file, $response['motd']); 
	imagefttext($im, 15, 0, 30, 90, $black, $font_file, 'IP: '.$response['hostname'].":".$response['port']);
	imagefttext($im, 15, 0, 30, 110, $black, $font_file, 'Hraci: '.$response['players'].'/'.$response['maxplayers']);
	imagefttext($im, 15, 0, 30, 130, $black, $font_file, 'Verzia: '.$response['version']);

}
// nastav HTTP hlavičku
header("Content-Type: image/jpeg");
// odešli png obrázek
imagepng($im);
// vyčisti cache
imagedestroy($im);

Ale je problém v tom že neviem čo mám zle ale text je biely ale pozadie má byť transparetné nie čierne: http://tests.smashedminers.cf/status/example.php

Celé vyriešené díky za radu s tým iframe naozaj pomohlo tu je výsledok: http://tests.smashedminers.cf/

Upravil SamerLP (2014-11-12 20:11:58)

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK