Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
ověřil jsem si účet s MojeID a tudíž jsem dostal e-maily zdarma. Chtěl jsem si vytvořit další email, ale psalo mi to že nemůžu vytvořit další, tak jsem 2 smazal a stále nemůžu, jakto?
kratky.g6.cz
Vytvorenie mailu by malo korektne fungovať "Vytvořených emailových schránek: 1 (limit 2)".
Ak schránku vytvoríte a následne ju dáte zmazať, je nutné počkať kým systém schránku zmaže aby limit klesol a mohli ste založiť ďalšiu. Zmazanie mail schránky môže trvať i pár hodín. Preto je dobré si rozmyslieť názov schránky a nie ju meniť každých pár minút.
A emaily se mi můžou sami zrušit?
A stále to nejde
Co Vám nejde? Momentálně máte vytvořený 1 email z celkového počtu 2. Vytvoření dalšího emailu by bez problému mělo fungovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
u toho webu uz to jde, ale zase na jiných ne ...
A u jakých? U všech Vašich domén vidím max. limit 2 emailové schránky, kromě webu replay.g6.cz, tam ale máte nastaveno přesměrování.
Kontaktujte nás | FAQ
A emaily se mi můžou sami zrušit?
samé sa nezrušia, ale v prípade že sa rozhodnete zmazať niektorú mail schránku tak tento proces trvá pár hodín, do tej doby nieje možné vytvoriť ďalšiu schránku kým tá pred tým požiadaná na zmazanie sa nezmaže
mail mam jen u 3
Dobrý den,
zřídil jsem si E:mail info@dentbox.cz Pošta z něj odchízí, ale na něj nepřichází. Zkusil jsem si dle návodu nastavit klienta, ale nemůže účet najít. Můžete mi prosím najít chybu?
Děkuji.
U domény dentbox.cz nemáte nastavený MX záznam smerovaný na mx.endora.cz. -prihláste sa do správy DNS vašeho registrátora a tento záznam vytvorte. Bez neho nieje možné mail doručiť, lebo nieje určené kam ho doručiť.
A šlo by zrušit úplně všechny e-maily abych si mohl vytvořit nové? Protože když si je já smažu tak to nejde ani po několika dnech...
Ano, emaily můžete normálně smazat, ale je nutné vyčkat, než systém schránku smaže a limit zaktualizuje, což může pár hodin trvat. Pokud jste schránku mazal před několika dny, tak by vše mělo bez problému fungovat. V případě, že emailové schránky smažete a k aktualizaci nedojde, tak napište na info@endora.cz a admin ihned jak to bude možné problém prověří.
Kontaktujte nás | FAQ
Stránky 1