Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den
měl jsem domenu u web4u a nechal jí přesměrovat pomocí NSSID:ENDORA, vše proběhlo v pořádku http://www.nic.cz/whois/?d=teloduse.cz
ale pořád mi nejde zobrazit. Vytvořil sem domenu 2. řádu teloduse.cz u vís na Endore + hosting PLUS. Mužete mi pomoc?
Děkuji
V systéme neevidujem vytvorenie hostingu k doméne 2 rádu teloduse.cz - pre toto nemôže doména fungovať, prihláste sa do webadmin.endora.cz a v ľavo dole je odkaz na pridanie domény do systému, zvoľte pridať doménu 2 rádu, zadajte jej názov a dokončite objednávku napríklad v programe FREE.
Vo vašom konte máte doménu teloduduse.cz ktorá nieje nikým registrovaná.
Nechápu to ,, že v systému není a když chci vytvořit domenu 2. řádu tak mi to píše že už je v systemu a když jí vymažu tak co pak bude s tím PLUS programem ?
Já přímo majitel nejsem a ani jsem tu domenu nezakládal, jsem jen ten co má dělat webovky a mám přístupy. Tak nevím jak to přesně udělal.
Upravil teloduse (2014-10-22 21:08:47)
Prečo vytvárate hosting u domény teloduduse.cz keď ste nasmerovali doménu teloduse.cz na servery Endora?
Ak hosting zmažete prídete o zakúpený PLUS program, viď podmienky prevádzky ktoré ste pri registrácií čítali a súhlasili z ich obsahom.
už to chápu ,,, omlouvám se ,, tohle mě fakt nenapadlo že majitel uděla takovou chybu. vubec jsem si toho nevšiml . pěkně to pohnojil je tam "du" navíc ,,, děkuji
Stránky 1