Nejste přihlášeni
mate nastaveno pripojovani na ftp jen z povolenych IP. Webadmin mezi nima neni.
dobre aspoň že tak ale co total commander? proč ten mi nejde?
nemate zmenenou IP? porovnejte vasi aktualni IP s IP povolenou v administraci
ne ... ale asi to byl jen výpadek už to jde
omlouvám se za své chování, ale byl jsem opravdu vytočený
tohle omezení se mi zdá docela dost brutální abych pravdu řekl
řešit s podporou jednoho myho programu ktery pochazi s francie přes webftp nebylo moc komfortnipo dvou dnech snad vyřešeno
Tak isto sa mi to zda nevhodne takto obmedzovat uzivatelov - nikde inde som sa s tym nestretol !!! a Endora nie je moj prvy hosting si myslim te je na uzivateloch aby si strazili svoje pristupove udaje a nie aby to hosting blokoval!!!!
Destroyer napsal:tohle omezení se mi zdá docela dost brutální abych pravdu řekl
řešit s podporou jednoho myho programu ktery pochazi s francie přes webftp nebylo moc komfortnipo dvou dnech snad vyřešeno
Tak isto sa mi to zda nevhodne takto obmedzovat uzivatelov - nikde inde som sa s tym nestretol !!! a Endora nie je moj prvy hosting si myslim te je na uzivateloch aby si strazili svoje pristupove udaje a nie aby to hosting blokoval!!!!
Ako sem už bolo spomínané - kvôli útokom na weby, a ak niekto niekomu zmaže web (pri najhoršom viacerým) tak endora už nebude pokladaná za bezpečný hosting a stratí množstvo zákazníkov. Ak Vám to vadí, môžete požiadať o výnimku, tým že to budete znázorňovať, že poznáte iné hostingy, kde v nemenovanom hostingu si na odpoveď musíte počkať až niekoľko týždňov ba až mesiacov, tak prosím lepší zadarmo ja osobne nepoznám a to som vyskúšal dosť hostingov (aj zahraničných). Z mojej strany všetko na to.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Díky rozmáhajícímu se množení připadů napadení hostovaných webů jsme museli přistoupit k zablokování přímého přístupu na ftp ze zahraničí. Nadále je možné používat [url=http://webftp.endora.cz]webftp[/url:1e1xcnik], nebo si zde zazadat o vyjimku.
mozem poziadat o vynimku ? som v UK a moja IP je 86.18.117.11 a je to dinamicka adresa - uz 2 dni sa nemozem dostat na ftp pls
IP adresa pridana do vyjimek
dakujem
Jinak toto omezeni je velice efektivni. Od jeho zavedeni nebyl hlasen zadny hacknuty web.
Dobry vecer mohol by som poziadat o udelenie vynimky pre ftp pripojenie na stranky http://majaobchod.g6.cz/ pre IP adresu 86.18.117.1
Potrebujem vykonat upload joomla 1.5 pre klienta . Dakujem za odpoved
piste prosim pozadavek jen do jednoho vlakna
piste prosim pozadavek jen do jednoho vlakna
Prepacte ze som to dal duplicitne
Mohli by ste mi prosim odblokovat ftp pristup ? Dakujem
Už ti bolo odpovedané vo vlákne <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=22&t=2138&p=11670#p11670">viewtopic.php?f=22&t=2138&p=11670#p11670</a><!-- l -->
Dobry vecer mohol by som poprosit o vynimku pristupu na ftp ?
Moja IP je : 86.14.243.222
Dakujem za pomoc
o jaky se jedna server?
zabudol som prepacte
srv3.endora.cz
je to mozne nastavit ? pretoze to zatial nefunguje
nastaveno
dobry den chtel bych zažadat o vyjimku na forum protože mam asi zahraničný internet ale bydlím v čechach moje IP:46.149.119.60
předem dekuji
napiše mi to tohle:
Pristup odepren
Z duvodu neudrzitelneho spamovani diskuznich for byl zakazan veskery pristup ze zahranici. Povolena je pouze Ceska a Slovenska republika.
Radi Vam nastavime vyjimku. Staci vyplnit formular na adrese www forum pomlcka zdarma tecka cz lomeno forumzdarma lomeno zahranici.php
Omlouvame se za vznikle komplikace.