Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
od nahrání našeho webu na Váš hosting na doméně www.piratiml.cz na návštěvníky vyskakuje chybová hláška. Po znovunačtení stránky zmizí ale zase se po chvíli zobrazí a to poměrně často. Viz http://www.piratiml.cz/images/hosting.PNG
Mohli byste se mi prosím podívat proč k tomuto problému dochází? Stránky jsem měl předtím nahrané na jiné doméně a problém s tím nebyl, tudíž jsem přesvědčen že je nějaký problém na hostingu či nastavení, ale bohužel netuším jaký či co by ho mohlo způsobovat.
Snažil jsem se problém řešit přes kontaktní dormulář leč odezva je hodně pomalá a jsem tlačen to rozchodit co nejdříve, ale když nevím co problém způsobuje tak s tím nepohnu.
Předem díky za pomoc s řešením tohoto problému.
S pozdravem Lukáš Jadlovský
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at root@endora.cz to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Ano to sice řeším, ale tady se mi aspoň dostalo odpovědi za 3 minuty a ne za den, jsem v nepříjemné situaci a musím to vyřešit. Je nějaká možnost aby se mi na to tady někdo podíval, či na ten tiket, ale trošku dřív než v pondělí...
ok, napadlo mě jestli to nemůže způsobovat soubor .htacess, nemáte k dispozici nějaký optimalizovaný na Váš server? Ten co je tam nahraný je exportován od C4. Jedná se o Joomlu 2.5 poslední verze. Možná by pomohlo použít nějaký váš, ale nemám se k němu jak dostat, je možné vás požádat o jeho zaslání na email?...
Skusil jsem nahrát originál z instalačky Joomly, error skáče nadále...
viz dnešní odpověd na mailu. Web už se zdá být stabilní.
Bohužel error vyskakuje pořád, skoro při každém novém otevření stránky z čistě otevřeného prohlížeče. Při dalším procházení už to vyskočí jen občas...
Vyzkoušejte pročistit cache prohlížeče. Stránku jsem vyzkoušel otevřít a chyba se nezobrazila. Zkoušel jsem ji otevřít vícekrát.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
PC pročištěn ccleanerem. IE otevřel stránku ok, Firefox error, Chrome error, Opera ok. Nějaké nápady co dál?
To jsem nezkoušel. Web je na tu šablonu optimalizovaný a změna by nebyla snadná. Navíc na jiném hostingu to na subdoméně šlapalo výborně. Doufal jsem že se Vám povede v nějakém logu zjistit co konkrétně tu chybu způsobuje a opravit jen ten konkrétní problém. Přesto vyzkouším aby se bylo do čeho vlastně odpíchnout...
Tak s největší pravděpodobností s default šablonou joomla se to neděje, nicméně ta šablona má jiné pozicování a defakto nezobrazila jediný modul. Ty šablony jsem používal a používám i jinde a nikde nebyl problém, je to placená šablona a měli by to mít odlazené poměrně dobře. Pokud je to možné tak bych potřeboval odladit ten konkrétní problém. Překopávat celý web byť jen cvičně je opravdu zábava na docela dlouho a nechce se mi jí absolvovat..
Upravil piratiml (2014-09-08 20:30:18)
Skusil jsem tam nahrát jinou šablonu od stejného výrobce. Zdá se že na jiné šabloně ten error nevyskakuje. To je ta pozitivní zpráva. Pak už je to že se mi žádná jiná k tomu webu nelíbí, ta co tam mám nefunguje tak jak sem si odladil tu předtím takže musím vše nanovo, což mi zabere zase hromadu času který není nazbyt... Opravdu bych rád web nasadil tak jak byl předtím, je nějaká možnost zjistit co ten error konkrétně způsobovalo nebo je to nedohledatelné?
Upravil piratiml (2014-09-08 22:54:21)
Tak zdá se mi že vás tím asi obtěžuju, potřebuju nahodit web s původní doménou na funkční hosting. U vás zřejmě šablona funkční nebude a chybu se vám hledat nechce. Na C4 mi šablona běhala naprosto bez problému než sem přemigroval k vám. Nedá se nic dělat a hosting přesunu tam, byť je dražší, ale aspoň z mého pohledu funkční. Už to řeším od čtvrtka a potřebuju se věnovat taky něčemu jinému a na tohle nemám náladu. Chyba vyskakuje naprosto všem lidem co mi na stránky šli, je nás komunita a každý mi to hned hlásil, nechápu jak to vám nemohlo vyskakovat.
Daný problém dokáže zistiť len administrátor ktorý má prístupy na servery. Preto je nutné počkať na jeho reakciu, prípadne využiť kontaktného formuláru na stránke www.endora.cz kde s vami bude komunikovať priamo jeden z administrátorov.
zkusil jsem cca 100 načtení různých stránek, FF, Chrome i nové otevření po vymazání cache. Lidem v kanceláři to taky jede. Můžu zkusit ještě večer ...
V logách na serveru nemáme nic (užitečného).
Ale předtím mi to doopravdy nefungovalo. Provedl jsem update PHP na serveru, a od té doby mi to funguje.
EDIT: server přidán do externího monitoringu
Upravil henk (2014-09-09 15:04:55)
Ok, super. Potřebuju vědět jestli se něco děje nebo ne. Zkoušel jsem včera celý večer měnit vše a postupně to vysledovat ale skákalo to pořád. Pak sem provizorně nasadil jinou šablonu, ale ta prostě vypadala na tento web hrozně. Nyní puštěna původní a prosím skuste otestovat já také samozřejmě pozkouším. Snad ten update pomůže, opravdu jsem v kleštích na mě je zase tlačeno od našich členů, je těsně před volbami a musí to šlapat... Díky
Tak první testy co jsem zaběhl ke kolegům na pc. Jedno pc s errorem, druhé bez a na mobilu error...
pro info nastavení hostingu z c4 kde to jelo na subdoméně bez problému
PHP built Linux www18 3.2.0-4-amd64 #1 SMP Debian 3.2.60-1+deb7u3 x86_64
Verze databáze 5.5.38-0+wheezy1
Porovnávání databáze utf8_general_ci
Verze PHP 5.5.16
Webový server Apache
Rozhraní mezi Webovým serverem a PHP cgi-fcgi
Verze Joomla! Joomla! 2.5.24 Stable [ Ember ] 25-July-2014 13:00 GMT
Verze platformy Joomla! Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
pokud bude k něčemu platné seženu phpinfo
Zkusil jsem navýšit pamět pro PHP a zapl debug log. Kdyby došlo zase k erroru, napište.
Tak zatím průběžně zkouším kde se dostanu k pc nebo mobilu kamarádů a zatím, nechci to zakřiknout, vypadá to že je to v pořádku, errory se mi během večera nevyskytovaly.
Stránky 1