Nejste přihlášeni
Dobrý den,
před několika týdny jsem Vás slušně požádal o zálohu ( www.manhetn.info ) , jelikož Vám nefungovala služba vyvolávající zálohy. Odepsali jste mi, že jste mi zálohu obnovili do složky backup, ale absolutně nechápu proč jste mi tuto zálohu následně rozbalili i do hlavního FTP! Kvůli tomu jste mi přetížili počet souborů na 166% a následně napsali výhružnej email, že mi smažete web. Dnes se tak skutečně stalo i když jsem zálohu smazal.
Proč jste mi odstavili web je mi záhadou, když to nebylo mým dočiněním? Než jsem zjistil že mám na FTP rozbalenou celou zálohu webu tak jste mi ho odstavili.
Dokonce i Vaše podpora mi ještě dnes napsala, že můžu v klidu tuto obnovu smazat a Vy se zachováte tím že mi odstavíte web? Prosil bych nějaké vyjádření ohledně tohoto problému a hlavně o obnovení webu, jelikož já za tento problém opravdu nemůžu .
Upravil Petr Manhetn (2014-09-04 19:07:34)
Za vzniklé potíže se omlouváme. Bohužel byl ale překročen limit souborů, jedná se o standardní postup, kdy je v takovém případě doména odstavena. Ihned jak soubory odstraníte, doména bude obnovena.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Již jsem rozbalenou zálohu smazal, tak uvidíme. Děkuji za rychlou odpověď.
Chvíli trvá, než se vše zaktualizuje. Případně si prozatím můžete aktivovat program PLUS na zkoušku. Tím se počet povolených souborů navýší a doména bude funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Po aktivaci PLUS na zkoušku se počet souborů snížil na 83% , ale stále to hlásí že je doména odstavena.
Obnoveno.
Kontaktujte nás | FAQ
OK děkuji za rychlé vyřízení .