Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
mám Opencart p-mobil.8u.cz a přiřazen alias p-mobil.cz.
Při zadání p-mobil.cz a brouzdání v Opencart se ale stejně zobrazuje adresa p-mobil.8u.cz.
Té domény 3 řádu bych se rád zbavil. Jak teď tedy postupovat? Není nějaký jednodušší způsob, než kopírovat data a databázi?
1.)
(Myslel jsem, že bude stačit upravit config soubor v OC a všechny adresy přepsat na p-mobil.cz ale to přestalo všechno fungovat. Zřejmě tedy na Endoře vůbec složka p-mobil.cz neexistuje?)
2.)
napadlo mne:
-odstranit alias p-mobil.cz
-zaregistrovat u endory novou doménu p-mobil.cz
-zkopírovat data z p-mobil.8u.cz na p-mobil.cz
-vymazat doménu p-mobil.8u.cz
-přepsat config cesty na nové doméně
-co se stane s databází? Bude se využívat stará databáze na nové doméně a bude to OK?
Poté bych samozřejmě rád podpořil hosting programem PLUS
Děkuji,Pustina
Upravil thegrid (2014-08-17 18:15:11)
Áno, postup je správny. Databáza ostane rovnaká ak nezmeníte údaje v konfiguračnom súbore ohľadom pripojenia do databázy.
Na kopírovanie obsahu máme jednoduchú funkciu vo webadmine, kde si môžete 1 kliknutím presunúť obsah na inú doménu tak, že kliknete na danú doménu kde máte obsah (p-mobil.8u.cz) a dole vpravo máte stĺpec Překopírovat data. Tam si vyberiete doménu kam skopírovať a hotovo.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Děkuji za odpověď.
Už jsem to zkusil, ale zřejmě nastala chyba na straně Endory. Adresa p-mobil.cz stále odkazuje na Endoru.
Mohl by se na to někdo prosím podívat?
Díky
Pustina
To je snad správně, protože doména p-mobil.cz má DNS nastavené na servery Endory. Nebo nechápu na co se vlastně ptáte.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
No v administraci endory jsem vytvořil p-mobil.cz a na její prostor nakopíroval data ze staré p-mobil.8u.cz.
Ale ta data se při načtení p-mobil.cz nezobrazují. Stále jsem odkazován na hlášku ,,Doména p-mobil.cz nalezena".
Pravděpodobně jste vymazal jeden DNS záznam. Opravil jsem Vám jej, doména by měla být funkční.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Do složky DNS jsem vůbec nelezl.
Každopádně moc děkuji za pomoc.
Nejspíše máte chybu v .htaccess. Zakomentujte/opravte rewrite pravidla.
Stránky 1