Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň prajem, chcel som sa spýtať, prečo mi stále google nemôže v službe google analytics nájsť môj kód sledovania ? tu je môj web: modraplaneta.jecool.net ...jednoducho pred </head>
mám pekne vložený kôd sledovania a stále mi píše na google analytics: Na domovskej stránke vašej webovej lokality sa nepodarilo zistiť kód sledovania služby Google Analytics. Služba Google Analytics nebude fungovať, kým vy alebo váš webový administrátor nepridáte kód na každú stránku webovej lokality.
V prípade že Google Analytics umožňuje pridávať i domény 3 rádu, tak by malo byť možné kód overenia nájsť keďže bol na stránke korektne umiestnený. Nemám prístup do vašeho účtu na google analytics tak nedokážem zistiť ako to pracuje. Osobne Google Analytics používam výhradne len pre domény 2 rádu.
Ďakujem pekne za odpoveď, už som z toho celkom zúfalý, chcel testovať ten web a zlyhalo to hneď pri google analytics - trocha blbé... nikde nemôžem nájsť riešenie a hľadám to už hodiny...keby aspoň vymedzili že sa nedá používať pre dómeny 3.radu som spokojný...ale takto sú to len dohady.
Tak som to otestoval na doméne 3 rádu a Google Analytics funguje korektne. Po vytvorení kódu som ho pridal do stránky, zobrazil som si prehľad v reálnom čase a návštevy na stránke sa začali zobrazovať. Ostatné prehľady sa generujú 1x za deň. Takže predpokladám že len niečo zle pozeráte v prehľade Google Analytics.
Stránky 1