Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer,
přišel mi mail, že je překročen limit databáze 69 MB a že za 4 hodiny bude opět povolena úprava... Nic jsem s tím neudělal a tak to asi neklesne samo, co s tím mám dělat kromě promazání, nerad bych ztratil nějaké věci? Děkuji za odpověď.
Promazat nedulezita data nebo navysit na program Mega
Databázi máte zpřístupněnu. I tak je její velikost v současnosti 81%.
Využijte rady Admina - promazat nepotřebné příspěvky nebo navýšit na program Mega (velikost databáze až 150MB).
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den,
na cantonatip.com jsem překročil limit pro databázi. Používám joomlu a po vyprázdnění složky jos_session a emailu, že je vše opět v normálu, je web stále nedostupný.
Můžete se prosím podívat, v čem je problém?
Děkuji.
V konfiguračním souboru si zkontrolujte přihlašovací údaje k databázi.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Pokud myslíte v konfiguračním souboru joomly v administraci webu, tak tam se taky nedostanu. Jinde si nejsem jistý, kde přesně konfigurační soubor hledat...
Jak se tam nedostanete?
Vám nefunguje FTP?
Měnil jste heslo uživatele databáze joom080111840165?
... Jinde si nejsem jistý, kde přesně konfigurační soubor hledat...
v rootu domény - soubor configuration.php
Pokud ale nevíte co děláte, raději do něj nezasahujte.
EDIT:
Heslo uživatele jsem Vám změnil na původní, které bylo zadáno při instalaci Joomla! Web máte funkční.
1. Murphyho zákon:
Ano, měnil. Potřeboval jsem promazat databázi a nemohl si vzpomenout na původní. Budu rád, když mi ho pošlete do mailu cantonatip@email.cz. Děkuji kksmirice i Trade za pomoc :-)
Heslo je uvedeno v konfiguračním souboru configuration.php na FTP domény.
1. Murphyho zákon:
Na jedné z našich databází jsme nedopatřením přesáhli limitní velikost. Blokování insertu je problém, promazali jsme obsah (stejně se jednalo o omyl) a ač data v tabulkách ubyly, stále to ukazuje součet velikosti tabulky absurdní cifru. V svém phpadminu bych zkusil analýzy a optimalizace tabulky pro znovunačtení a přehodnocení velikosti, ale zde to z nějakého důvodu nejde. Musím čekat na nějaký automaticky flush či si mohu vypomoct manuálně pro okamžitou efektivitu? (blokuje to práci a vývoj webu pro více lidí)
Nevyčetl jsem doménu/účet. Pokud ji nechcete zde sdělovat na fóru, napište z kontaktního e-mailu na info@endora.cz (e-mail máte uveden v administraci v Nastavení).
Môžete užívateľa do danej databázy zmazať a znovu vytvoriť, prípadne vytvoriť i iného užívateľa a cez neho vykonať analýzy a optimalizáciu do doby kým systém i tohto užívateľa nedostaví pre prekročenie objemu databázy.
Stránky 1