#1 2014-08-05 23:41:07

avviczech
Endora uživatel

[Vyřešeno] Server nedostupný Endora.cz

Dobrý večer,
opravdu mě vytáčí jak váš hosting pořád padá. Když se chci podívat na svojí stránku, tak se to načítá strašně dlouho, i když jsem v 'admin modu'. Neděje se to 5x denně, ale na prostě by se to dělat nemělo, a když píšu článek tak se z toho někdy můžu pos*at, protože se to vždycky sekne (nemůžu se podívat na web, ani aktualizovat článek) a pak mi s velkým smajlíkem vyskočí okno Server Nedostupný. Nevím čím to je jestli s tím něco děláte, nebo si jen hrajete, či nějací hackeři to napadli, prostě nevím. Ale vždy jsem si myslel, že endora je jeden z lepších Hostingu, ale za těch 5 dní co jsem si z toho udělal do gatí, se to ztrácí. Neberte to zle, ale žádný mail o tom, že server nejde nebo tak jsem neobdržel. Počítač mám zbrusu nový a internet v pohodě, všechny stránky mi jdou,  jen občas (přibližně 2x za den na 1 hodinu) endora mě trolí. Někdy ty články potřebuji hned, a když nejde hosting tak přicházím o 'fans'.  Takže bych rád slyšel vysvětlení a popř. omluvu. Díky za pozornost, nemyslím to zle, ale mám z toho špatnou náladu.

#2 2014-08-06 08:49:31

MB
Podpora

Re: [Vyřešeno] Server nedostupný Endora.cz

V Seznamu událostí v administraci Endory máte informaci, že dochází k překročení maximálního povoleného počtu procesů (poměrně často), což způsobuje zpomalení a výpadky webu. Můžete si na zkoušku aktivovat Plus a vyzkoušet zda bude toto stačit. Taky doporučuji nainstalovat si nějaký cachovací plugin do redakčního systému a optimalizovat PHP skripty, případně vypnout nepoužívané pluginy. U programu Free jsou povoleny max 3 souběžně běžící skripty (http://www.endora.cz/vlastnosti).

#3 2014-08-06 11:41:25

avviczech
Endora uživatel

Možnost Plus aktivuji až skončí prázdniny a poté zakoupím, ale zatím si myslím, že to není pořeba. Mám zaplněn 4% Obsazené místo* 23% Počet souborů* a 0% Přenesená data**. Nevím, jestli jste se dívali na můj web, ale já vůbec netuším co jsou to PHP skripty a počet procesů tím se myslí co přesně? Mám jen 3 pluginy, které používám. (btw. www.smitefans.eu ale myslím si, že jste si to našel). A když už jste mi to tak vysvětlil, rád bych se zeptal jak si udělám forum, když mám wordpress. Většinou jsem měl phpBB forum a to jsem tam nějak vložil, ale to už je strašně dávno, takže si nepamatuji jak se to dělalo. Jestli je nějaký plugin, který to udělá za mě, nebo se budu muset přihlásit a dát to tam rušně. Díky moc!

#4 2014-08-06 11:47:33

Lkopo
Podpora
Web

Tato problematika je pekne vysvetlena v tejto teme - http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=8590

Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK