Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
dnes jsem poprvé přesměroval vypočty z mého vlastního počítače na server a narazil jsem na problém.
I přes to, že nastavím:
ini_set('max_execution_time', 300);
vypisuje se mi po 20s výpočtu fatal e. s tím, že jsem překročil limit 20s.
Neví někdo co s tím? Děkuji.
Takto to bohužel změnit nelze. Lze toho docílit zakoupením programu MEGA, kde max_execution_time je nastaven na 30s. U programu FREE a PLUS je to 20s.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
V tom případě se chci zeptat jestli jde upravit tento skript tak, aby výpočet byl kratší nebo se rozdělil do více větví:
<?php
mb_internal_encoding("UTF-8");
ini_set('max_execution_time', 300);
require("simple_html_dom.php"); //html code parser
$lines = file('links.txt'); //list s url adresama
foreach ($lines as $line_num => $line) {
$html = file_get_html($line);
foreach($html->find('a#id') as $element)
echo $element->href . '<br>';
}
?>
Děkuji.
Upravil davidsykora (2014-07-31 21:25:00)
Nastavte si sledovanie času behu skriptu a ak sa priblíží k maximálnemu, uložte premenné ktoré aktuálne spracovávate a skript refreshnite automaticky tak aby pokračoval v mieste kde skončil
Děkuji. To je řešení co jsem přesně hledal!
Dobrý den, pokud nelze v PHP.INI upravit max_execution_time upravit, jakým způsobem mohu instalovat upgrade Prestoshop, který v modulu 1-Click Upgrade vyžaduje tuto volbu nastavit na vyšší nebo disable. Nebo to znamená, že v rámci programu PLUS nemám možnost upgradovat Prestoshop a musím pro jeden upgrade přejít na vyšší program?
Díky za odpověď
Dočasně na jeden týden navýšeno.
Dobrý den, potýkám se nyní s podobným problémem.
Rád bych vytvořil mirror mého nynějšího webu (noirgoku.mablog.eu) na "developement web" (anego.mablog.eu) a našel jsem velmi povedený plugin, který mi velmi snadno vše přehodí.
Execution time je však doporučený minimálně 150s, ideálně na chvíli nastavit na 0. Cituji:
Max Execution Time: '20'
Issues might occur for larger packages when the [max_execution_time] value in the php.ini is too low. The minimum recommended timeout is "150" seconds or higher. An attempt is made to override this value if the server allows it. A value of 0 (recommended) indicates that PHP has no time limits.
Bylo by možno tedy dočasně zvýšit tuto hodnotu třeba na 10-20 minut? (stačí na jeden-dva dny, popř. jakmile by se to povedlo, mohu napsat, že že to můžete srazit zpět na 20s)
Stránky 1