Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
přišel mi email o odstavení domény financze.cz, kvůli 40 dnům bez přístupu.
Doufám, že se to týká jen webhostingu, ftp i databázi mám na jiném serveru, ale to už od začátku registrace domény.
Tak co se teď stalo, že email mi přišel až dnes?
Doufám, že registrace domény de facto její vlastnictví nebude dotčeno.
Martin
Dne 21.7.2014 Vám bylo zasláno upozornění o neaktivitě domény, 22.7.2014 jste vymazal jeden DSN záznam, 1.8.2014 bylo zasláno upozornění o odstavení domény.
Doménu máte přesměrovanou pomocí A záznamu na jiný server a v souladu s podmínkami použití byla doména odstavena.
Pokud nebude mít doména žádný přístup i nadále, bude její obsah automaticky vymazán a doména smazána.
Vlastnictví domény není nijak dotčeno, ale vzhledem k tomu, že její DNS jsou směrovány na Endora a zde pak dále směrovány mimo servery Endora, dojde jejím výmazem také ke zrušení A záznamů domény a tím tedy i k celkové nefunkčnosti směrování domény.
Pokud nechcete využívat webhosting u Endora, pak si musíte nastavit DNS záznamy u registrátora domény.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
OK, rozumín ...
Ale doménu jsem objednával na endora.cz. A od Endory mi chodí i faktury na prodloužení
Takže jsem myslel, že jste registrátoři nebo jak to je?
Endora ponúka registráciu domén ako doplnkovú službu, preto ak nieje využívaný hosting, ho systém zmaže. Týmto pravdepodobne zanikne i možnosť doménu predĺžiť na ďalšie obdobie a systém automaticky nezašle informáciu o predĺžení domény. Do budúcna samozrejme nevylučujeme že sa toto pozmení a užívateľ registrované domény uvidí vo zvlášť prehľade.
Dobrý den,
mám stejný problém - doménu to-zeru.cz jsem si registroval na endora.cz, mám ji spárovanou přes mojeid, DNS směruji jinam a v administraci je doména odstavena. Abych se tomu tedy do budoucna vyhnul - řeší to povýšení programu na Plus?
Doména to-zeru.cz byla bez přístupu, obnoveno.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Děkuji, musím pro to do budoucna ještě něco dělat?
Pokud DNS záznamy Vaší domény směřují na jiný server, tak si je musíte nastavit zpět na Endoru.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Stránky 1