Nejste přihlášeni
Stránky 1
Neviem,kam som to mal pridať,tak to dávam sem...
Mám otázku...keď si dám na svoj web banner,kt.máte v PODPORTE NAS,tak môžem textovú reklamu skryť? Ako namiesto textovej reklamy budem mať banner Endora.cz
Čo sa týka diakritiky...keď si nainštalujem PHP-Fusion 7.02.05 SK,tak mi rozhadzuje diakritiku...kódovanie súborov je v windows-1250...skúšal som dať na UTF-8 aj DB na UTF-8,ale stále to neide...prečo?
1) jak bylo receno jiz v jinych prispevcich: nelze, reklamu muzete skryvat na strance pouze pokud je zobrazena vicekrat (napr kvuli iframu) nebo ji muzete skryvat v administraci webu kde byste ji videl pouzve vy a nikdo jiny
2) to je chyba php fusion, jak jste jiz spravne zminil a tu nejsou schopni to opravit ... tenhle problem se opravuje tezko, musite ty soubory najit a upravit je, pokud je databaze ve spravnem utf-8
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
1) Dobre,dakujem.
2) DB mam nastavenu na utf8_sloval_ci a kodovanie suborov som nastavil na utf-8,ale keď nainštalujem web,hned diakritiku rozhadzuje.
Tak,ako ste napísal,tak som to nastavil.V PHP-Fusion som si nastavil kódovanie súborov na UTF-8 a toto mi neustále robí :
http://postimg.org/image/6vmootbnl/
Upravil janoveweby (2014-07-30 13:28:54)
Odkiaľ máte inštalačku ?
www.phpfusion-skmods.eu verzia 7.02.05 - keď to inštalujem v ANJ jazyku,tak diakritiku nerozhadzuje...ale akonáhle dám SVK jazyk,tak nainštalujem a rozhádže mi ju.
tak nestahujte uz nic z te stranky ale z tech oficialnich, a uz verzi 7.02.07
verze 7.02.05 obsahuje zavaznou bezpecnostni chybu
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
A kde nájdem slovenský preklad pre PHP-Fusion 7.02.07?
To viem,ale tam je SVK preklad,ale kódovanie súborov je vo Windows-1250 a nie v UTF-8
Ano, staré známé. Slovenské překlady jsou ve špatném kódování. Musíte si je všechny převést do správného kódování.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak sa aj stalo...všetky súbory boli v Windows-1250...zmena hlavičky (meta charset) nepomôže,treba to zmeniť na UTF-8 (všetky súbory).
Mám to spravené.Ďakujem za ochotu a čas so mnou strávený.
Stránky 1