Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobry den
mam takovy pro me neresitelny problem. Uz pri instalaci scriptu se mi objevila chyba ohledne nemoznosti (pravdepodobne) zapisovat do adresare TMP
Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/users/zion/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/9L4F-J9CC-CBDZ7NHRWN3I.cdk) is not within the allowed path(s): (/home/users/zion/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Deprecated: Function split() is deprecated in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Deprecated: Function split() is deprecated in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/users/zion/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/9L4F-J9CC-CBDZ7NHRWN3I.cdk) is not within the allowed path(s): (/home/users/zion/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Deprecated: Function split() is deprecated in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1 Deprecated: Function split() is deprecated in /home/users/zion/cosa-nostra.g6.cz/web/core.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Dokazal by mi nekdo poradit jak na tuto chybicku? Pripadne nakopnout spravnym smerem.
Predem diky za odpovedi
Zion
Zion Zangar
Neni to RS ale webbased gamesa
stranky me instalace: http://www.cosa-nostra.g6.cz
domaci stranky scriptu: http://ravan.info/_catalog/php_scripts/ ... ript_v_1.2
Zion Zangar
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
To: Destroyer
Diky za radu 8-) taky me to napadlo jako nouzove reseni, ale radeji bych tu chybu odstranil. Nikdy nevis kdy se projevi v tu nejnevhodnejsi dobu ....
Zion Zangar
toto je problem toho že system neni ready na 5.3.3
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
:oops: diky za nakopnuti :idea: .... tak tady me chybu nenapadlo hledat ... vzdycky na tohle zapomenu
Zion Zangar
a protože máš v headu
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"/>
tak u Cosa Nostra píšeš v windows-1250?
:-) ten text u Cosa Nostra se mi pravdepodobne nekde blbe ulozil a ja jsem zatim nenasel kde (soubory postupne prevadim na utf z win) jinak je opravdu vse v utf
edit
tak opraveno a uz se text zobrazuje spravne :-)
Zion Zangar
tmp adresar pro php je /var/php ... netusim proc system natvrdo saha do /tmp
tmp adresar pro php je /var/php ... netusim proc system natvrdo saha do /tmp
Pravdepodobne spatne nakodovana aplikace :cry: bohuzel s tim nejsem schopen nic udelat protoze autor inkriminovany soubor core.php zakodoval a ja nejsem schopen v nem udelat zmeny (jedine rozkodovat - ovsem to nevim jak ;-) a bylo by to poruseni autorskych prav 8-) )
Diky vsem za snahu a uvidim do budocna co to bude delat. Zatim se script chova tak jako by TMP adresar vubec nepotreboval a nadale tam nic nezapisoval (mozna snad jen nejakou case)
Zion Zangar
Stránky 1