Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravíčko,
prosím o kritiku připravovaného webu, který najdete na https://www.netbrana.cz
* Rád bych znal názor na celkové pojetí designu (responsivní layout)
* Jestli je podle Vás web přehledný
* Co by jste na něm změnili
Mělo by se jednat o poptávkový server a katalog firem.
Demo data už jsem bohužel odstranil protože web postupně spouštíme, ale rád bych ještě před spuštěním reklamních kampaní slyšel názor někoho nezaujatého.
Díky všem
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
- design mi prijde ok, mozna bych odsadil trochu vic ten fb panel od obsahu
- web se mi zda prehledny, i kdyz jsem nenarazil na ukazku toho, jak vypada ten katalog (seznam a konkretni polozka)
- vylepsit: pravopis - nasel jsem uz pri zbeznem prochazeni nekolik chyb
a pokud mozno fixnout to poskoceni nahoru, nezkoumal jsem, cim to je ale chvili po nacteni ten obsah poskoci vys
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Děkuji za reakce, za překlepy se trochu stydím, postupně se je snažíme s kolegou najít a fixnout , tři dny testujeme web a zatím tedy nic moc. Zaplatili jsme si PPC na google i na FB pro přidávání poptávek, PPC běží poměrně úspěšně, lidi přivede, ale místo toho aby přidali poptávku, tak zase zmizí (založeno na GA), snažíme se přijít na to proč, formulář (http://awesomescreenshot.com/04a37hsd73) je dost přehledný a funguje jak má (několikrát jsem to testoval ). Jaký je Váš názor? Máte někdo nějaký nápad jak to vylepšit aby konverze vedla k zadání poptávky?
Ještě jednou děkuji
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Tychto portalov je dost a ludia sa obracaju tam, kde to nie je prazdne. Na tejto stranke vidim iba 2 firmy, co si navstevnik pomysli, ze je to mrtve, tak ani nenapise. Bolo by fajn zhrnut, ze ste zacinajuci projekt a vymysliet nieco, preco by mali navstevnici vyuzit vase sluzby namiesto toho, aby sli niekam, kde to uz rozbehnute je. Podobne je to s internetovym bazarom, moze byt dobry, ale ked je prazdny, tak si inzerat skor podame na bazos, tiez ako uzivatel na stranke chceme, aby nas inzerat videli co najviac ludi a uzivatelia si navstevnost dokazu odhadnut vzhladom na aktivitu danej stranky.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Stránky 1