Nejste přihlášeni
Doména a celý účet byl systémem smazán.
V prosinci Vám přišlo upozornění o ukončení programu Lite. Vzhledem k tomu, že jste nijak nereagoval byla doména po dalších 30ti dnech smazána a protože byla jediná na účtu. byl smazán také Váš uživatelský účet.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Účet arny, na kterém se doména nacházela, nikdy nebyl spárován s mojeID.
Respektive bylo registrováno mojeID, ale nikdy nedošlo ke spárování s daným účtem, nepřihlásil jste se do administrace pomocí zaregistrovaného mojeID.
P.S.:
V podpisu mám uvedeno Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
1. Murphyho zákon:
Ale je zvlastni, ze po tom, co jsem si mojeid zalozil, jste mi domenu zpristupnili. Dal by se aspon dohledat obsah webu nekde v zalohach? Nechtel bych o rozdelanou praci prijit... Dekuji
Zálohy jsou ukládány 14 dní.
Vzhledem k datu smazání se domnívám, že již nebudou k dispozici. Upozorňuji, že zálohy dat v programu Lite a Free nejsou garantovány.
Můžete zkusit kontaktovat admina, zda je záloha k dispozici a pokud ano, pak za tuto práci zaplatit dle ceníku (Práce admina na žádost klienta 400,- Kč/hod).
1. Murphyho zákon:
Dobrý den, chtěl bych požádat o obnovení domény http://www.zdhorusice.maweb.eu/. MojeID mám ověřené, ale v administraci endory mi to pořád píše, že:
Spojit účet horusice s mojeID
Účet je již spojen s mojeID horusice.mojeid.cz
Pro úplné ověření je potřeba ještě zadat korespondenční adresu PIN3.
Korespondenční adresu jsem zadal a hláška je tam pořád
Už nevím co mám dělat
Děkuji za odpověď
Vyriešené cez ticket systém.
Postačovalo sa na stránke webadmin.endora.cz prihlásiť pomocou mojeID (aby systém endory zistil či je dané mojeID korektne spárované), nie bežným menom a heslom.
Děkuji moc za rychlé vyřešení a odpověď.