Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, dnes my bylo odstaveno několik domén, které používám k práci na webu, jednalo se o Phising či nějak tak a hack, nevím co to znamená a proč to je ale jednalo se o porušení pravidel, kamarád mi to trochu vysvětlil, že tohle tak nejde a co je jak atd atd.... Jednalo se o zkušební odesílací formuláře, no nevím co na to říct. Už se tedy této chyby nedopustím. Děkuji za upozornění.
Odesílalo to přihlašovací údaje na e-mail. Stránky byly s logem seznamu nebo facebooku.
Odesílalo to přihlašovací údaje na e-mail. Stránky byly s logem seznamu nebo facebooku.
Jednalo se o nějaké testování, opravdu jsem to nevěděl, nikdy nic takového již testovat nebudu, jen se chci zeptat, když potebuji vyzkoušet takovéto funkce a podobně, je možné to někam nahrát a pod, například s nějakým upozorněním nebo tak? Aby nedošlo k nějakému nedorozumění? Potřebuji to vyzkoušet vždy na webu. Děkuji předem za vaši odpověď.
Nejlépe zkoušet na svém PC - můžete použít třeba XAMPP. Veřejně přístupné služby nedoporučuji.
Nejlépe zkoušet na svém PC - můžete použít třeba XAMPP. Veřejně přístupné služby nedoporučuji.
Mnohokrát děkuji o XAMPPu jsme již něco slyšel ale nikdy jsem s nim neměl žádnou zkušenost, tak pro příště to udělám tak jak říkáte. Mockrát děkuji za rady.
Ještě by jsem se chtěl zeptat, jak odstraním weby které již nepotřebuji. Nefunguje mi to. Píše to ať kontaktuji technickou podporu že je nezle odstranit. Díky
Stránky 1