Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Zdravim,vcera poobede (predpokladam okolo 17:00 hod) mi vypadla stranka pricom mi vypisovalo toto: Unable to select MySQL database1044 : Acces denied for user "fusion180610948"@"localhost" to database "fusion1806109" . Dnes to nabehlo ale problem je v tom ze obsah stranky je kompletne vymazany.Neda sa to nejak obnovit?Ide hlavne o texty ktore tam boli. Dakujem za skoru odpoved. Webstranka je: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.rcautopresov.eu">www.rcautopresov.eu</a><!-- w -->
zálohy máš na ftp ve složce backup, na bližší podrobnosti o výpadku musíš počkat na admina
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
pokud neumíš CSS, tak si tu reklamu vlož do kódu tagem <endora>
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
ja som nic s reklamou nerobil,takto to mam od kedy som presiel na endoru
tam ta reklama je preto zle lebo tak je nastaveny templat.teraz je to lepsie? urcite bude na FTP ta zaloha?
nasiel som to v FTP,mam tu nejake zalohy,ale ked dam ze obnovit tak pise ze :
Notice: Undefined variable: info_dbname in /home/users/winrar/rcautopresov.eu/web/administration/db_backup.php on line 223 Notice: Undefined variable: info_date in /home/users/winrar/rcautopresov.eu/web/administration/db_backup.php on line 225 Notice: Undefined variable: info_tblpref in /home/users/winrar/rcautopresov.eu/web/administration/db_backup.php on line 227
Špatný formát souboru
otvaram to v .rar,ked vyextrahtujem ten subor co je v .rar pise ze CRC je chybny :cry:
nazov toho suboru je: mysql-phpbbdb_2010-08-11.sql
Stiahni si ten súbor do počítača, prihlás sa do webadmina a vytvor si databázu z názvom aká bola pred tým.
Otvor si ju cez phpmyadmin a daj import tej zálohy. Prípadne že k nej nemáš ani užívateľa vytvor ho tiež.
Potom si len v konfiguračnom súbore daného CMS nastav nové hodnoty a malo by to fungovať.
kks,ja som teraz z toho vyhukany jak pes :shock: nejak jednoduchsie by sa to nedalo napisat?
omg pekne bugy ty vole nechces pomoc napis ...
Kontroloval sem to v systemu a db byla smazana normalne pres webadmin.
neda sa to teraz nejak vratit? clanky som si uz skopcil tak by som ohol hodit rucne
co chcete vratit? db je smazana a zalohu mate ve slozce backup
Stránky 1
Téma uzavřeno