Nejste přihlášeni
Dobrý den, jak jsem již napsal, nemohu se přihlásit do RS Joomla 3.2.1. Zobrazuje se mi pouze bílá obrazovka. Nevíte co by s tím mohlo být? Prosím poraďte
Chyba to bude.
Zapněte si logování chyb na doméně a podle hlášky poznáte o co se jedná.
Přesunuto do správné sekce.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
No jo ale já nevím jak to mám spustit, stránky tovřím poprvý takže v tom nejsem zběhlý
a jak to mame vedet my? my o vasem webu nevime vubec nic a na joomle tu bezi tisice webu
jak rika kolega v administraci endory zaskrnete v detailu domeny display_errors a az se zmena projevi tak se vam objevi konkretni error
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Prípadne napíšte adresu vašej stránky aby sme sa mohli na to pozrieť.
Žiaľ veštiaca guľa mi praskla lebo sa nevedela rozhodnúť ktorá z 55599 domén je tá správna ;o)
Na Vaší jediné doméně (http://fcteenagers.funsite.cz/) funguje přihlášení do administrace korektně. Už jste problém vyřešil?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Tak nevím čím to je, teď se normálně mohu připojit do RS http://fcteenagers.funsite.cz/administrator/, jednou to jde podruhé jen bílá obrazovka. Přitom nikde nic nenastvuji,neinstaluji, neměním.
Problém může způsobovat např. i nějaký plugin. Až se bílá obrazovka objeví znovu, tak se Vám i vypíše chyba, pokud jste si aktivoval zobrazení chyb.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Dobrý den,
mám podobný problém, stránky administrace se mi zobrazují a webové stránky nic, jen bílá plocha. Aktivoval jsem funkci display_errors, ale nic se neděje. davidab.g6.cz Prosím o pomoc.
Upravil davidab (2014-05-17 22:12:35)
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/users/davidab/davidab.g6.cz/web/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 478
Opravte si to
Děkuji za reakci, ale mohl by jste mi to upřesnit, nejsem žádný programátor, stránky využívám jen pro vlastní potřebu. Děkuji
poslete mi soubor davidab.g6.cz/web/libraries/joomla/database/database/mysqli.php
soubor mám a jak vám ho poslat?
nekam ho ulozte napr... pardon za reklamu zippyshare.com alebo ho poslete sem
asi jsem opravdu pako, ale já to nepochopil. Omlouvám se, ale prosím nějaký jednoduchý postup.
zkopírujte vše co je v tom souboru teda text a vloťe ho sem do code
váš text
Upravil marekmikula777 (2014-05-17 22:32:33)
Daným súborom to nebude. Na stránke pravdepodobne spúšťate viacero doplnkov (komponentov, modulov, pluginov) ktorým nepostačuje memory_limit u programu FREE. Riešenia sú dve: 1) zvýšiť program na PLUS alebo MEGA, 2) vypnúť niektoré komponenty, moduly, pluginy ktoré sa na stránke zobrazujú v administrácií ktorá mi nabieha bez problémov. Ďalej osobne odporúčam aktualizáciu Joomly na najnovšiu verziu, vami používaná 1.5.X už nieje podporovaná zo strany vývojárov a nie sú pre ňu vydávané bezpečnostné aktualizácie, tj daná Joomla je napadnuteľná cez prípadne chyby v kóde ktorý obsahuje.
máte na mysli do okna Rychlé odpovědi?
JF Vám napsal co máte udelat
JF:
V poslední době jsem s webem nedělal žádné změny a normálně fungoval. cca od 12/2013
Skuste odinštalovat všetky módy teda doplnky čo tam máte
zajímavé, že do teď to šlapalo dobře. Stránky provozuji už od r.2011. Každopádně vyzkouším, případně se ozvu. Děkuji
Budu hádat Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
teď to zrovna vyskočilo, zrovna jsem to chtěl uzamknout pro úpravy.
Skuste chvilku počkat možná je problém z endora mysql serverem ale to pochybuji skuste zmenit databázi v configu nic iného mňa nenapadá