Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Nelegální streaming: Filmy
onlinesvet.net
Hostuje u endora.cz
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
OWNER A TY PRECO PODPORUJES WEBY Z NELEGALNIM STREAMING - FILMY SERIALY ATD A ESTE SI TO DAS DO PODPISU A NAPISES ZE KED SE NUDIM TAK STAHUJI ... NO OMG ...
OWNER A TY PRECO PODPORUJES WEBY Z NELEGALNIM STREAMING - FILMY SERIALY ATD A ESTE SI TO DAS DO PODPISU A NAPISES ZE KED SE NUDIM TAK STAHUJI ... NO OMG ...
Hlavně narozdíl od tebe mám nastudované právní paragrafy a mám to udělané tak abych neporušoval zákony ČR
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
to co je za vyplod ze na platenom hostingu mozem preferovat nelegalni streaming a na free nemuzu bo me zavru za porusovani autorskych prav jo a na placenem neporusujes autorska prava z nelegalnim streaming jo se spamatujte deti co tady pisete jo .. ste me rozesmaly normalne ..
na platenom hostingu môžeš mať čo chceš.
TO TAZKO VIDIM ZE AJ TY SI NIEKDE NECHAL ROZUM SA SPAMATAJ OMG ... KLEPNE ME Z VAS ..
Videa.Cekuj.Net napsal:OWNER A TY PRECO PODPORUJES WEBY Z NELEGALNIM STREAMING - FILMY SERIALY ATD A ESTE SI TO DAS DO PODPISU A NAPISES ZE KED SE NUDIM TAK STAHUJI ... NO OMG ...
Hlavně narozdíl od tebe mám nastudované právní paragrafy a mám to udělané tak abych neporušoval zákony ČR
JASNE MAS TO NASTUDOVANE JAKOBY JA NEMEL A NEVEDEL ZE KDY A CO SE PORUSUJE JA NEMAM 12 LET KAMO A NA NETU SOM TOHO PROSTUDOVAL VIC NEZ DOST JO A K VECI A JO NE TY VUBEC NEPORUSUJES MAS TO UDELANY TAK ZE TO NEPORUSUJES VID JASNY KAMO JASNY POPOVIDEJ SI JESTE ...
JASNE MAS TO NASTUDOVANE JAKOBY JA NEMEL A NEVEDEL ZE KDY A CO SE PORUSUJE JA NEMAM 12 LET KAMO A NA NETU SOM TOHO PROSTUDOVAL VIC NEZ DOST JO A K VECI A JO NE TY VUBEC NEPORUSUJES MAS TO UDELANY TAK ZE TO NEPORUSUJES VID JASNY KAMO JASNY POPOVIDEJ SI JESTE ...
začni laskavě psát bez caps locku... kdo to má luštit?
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
a proč sakra citace omg?
moderatori by si měli sepsat pravidla a začít warnit
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
moderatori by si měli sepsat pravidla a začít warnit
pracuje se na tom:)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
To by meli a meli by zacat u svych ... a pak nahanet verejnost!
Destroyer napsal:moderatori by si měli sepsat pravidla a začít warnit
pracuje se na tom:)
A ako postupujete Kedy a co zverejnite :?: Zaujima ma to ...
Ok toto pravidlo zacnem respektovat ...
Ktere stranky porusuji a neporusuji pravidla urcuje jen ADMIN. Prosim ukoncete debatu nad streamingem. Uzivatele kteri tyto weby provozuji budou postupne informovani aby tuto cinnost ukoncili.
Stránky 1
Téma uzavřeno