Nejste přihlášeni
Stránky 1
Moja skúšobná stránka
nazdar , mám problém so stránkami na mojom webe . Ak si pozriete môj skúšobný web , tak tam uvidíte zelenú lištu na ktorej je napísané Home a nad tým Stránky: Novinky .....
Potrebujem sa zbaviť tej zelenej lišty s tým Home , lebo ani neviem čo to je !? Stránka to nie je , príspevok tiež nie tak čo dpč a nemôžem nájsť spôsob akoby som to odstránil alebo by som potreboval zmazať to Home a presunúť na tú zelenú lištu tie stránky ale to tiež neviem ako .
Za pomoc ďakujem
Ak by ste mali záujem pridajte si ma na skype:kurtaandrej1 aby ste sa mohli prihlásiť do administrácie a skúsiť to vyriešiť .
Buď přímo v šabloně kód odstraňte nebo ve style.css přidejte ke třídě mainmenu-container toto display:none;.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Keby som ten kód našiel v style.css , ospravedlňujem sa ale nemám moc velké vedemosti ohladom webov
Ve style.css si najděte výše uvedenou třídu a vložte do ní ten řádek.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
wooooow
Ty vole díík , veľmi si mi pomohol ďakujem . Endora môže byť rada ,že má takého radcu
Ak by som ťa mohol ešte o jednu vec poprosiť nedalo by sa spraviť aby tie Stránky : Novinky .... boli nejako zvýraznené ?
No v CSS to nevidím, takže budete musieť do style.css pridať riadky:
.menu-topmenu-container ul li {
font-weight: bold;
}
Toto "zvýrazní" text tak, že bude tučnejším. Ak chcete ďalšie veci, tak si to len stačí dopísať tie pravidlá už pod to font-weight: bold;
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
diiik
Stránky 1