Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím mám taký problém nieje nejak možné na endore rozbehnúť LGSL prosím? lebo pre PHP-Fusion je modifikácia LGSL a pre to je potrebné aby server bol online a fungovalo to funkcia fsockopen ktorú bohužial endora nemá neni nejaké iné riešenie prosím?
Funkcia fsockopen funguje, len komunikácia s UDP portami z bezpečnostných dôvodov, ako sa tu už veľakrát opakovalo, nie je povolená. Dá sa to spraviť tak, že na samotnom serveri bude tento server status a potom si len napr. cez file_get_contents() načítate obsah zo vzdialeného scriptu, kde môžu byť aj iné informácie.
Napríklad by output z daného servera bol v tvare json a potom už len cez json_decode() si to preložiť a môžete pracovať s danými údajmi na svojej stránke. Fungovalo by to na podobnom princípe ako s Endora API.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
aha takže moc nechápem ako to teda spojazdním aj bez tej funkcie?
na toto muzu odpoved asi jen: tezko, pokud nemate zaklady programovani, ale o tom uz jsme se bavili mnohokrat
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ale tak ja to proste chcem
píše že všetky funkcie su povolené a aha nejde http://slezy-gaming.6f.sk/infusions/lgsl/lgsl.php?s=1
Potom máte ještě možnost zaplatit si práci admina viz http://www.endora.cz/cenik.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
ČOOO? 14,63 EUR NA 1 HOD? to čo je za cenník ja nemám tolko penazí!!!!!!!!!!!!!!
Pre zisťovanie stavu používate komunikáciu cez UDP porty, tieto UDP porty sú na Endore blokované a nieje možné ich povoliť. V prípade že i tak chcete aby vám toto rozšírenie bežalo, môžete využiť niektorej varianty webhostingu od našej materskej firmy www.stable.cz/sluzby/webhosting/ - tento hosting nieje možné využiť pre domény 3 rádu čo Endora ponúka zdarma. Je nutné mať vlastnú doménu 2 rádu.
HM to nieje možné nemám peniaze váš freehosting je dobrý ale tak toto mi vadí ale tak vidím že to ide prekodovať ale ani na to neám peniaze všetko sa platí jáj po***y život!
Pokiaľ si pamätám ja, tak ani na iných free hostinogch CZ/SK UDP komunikáciu nepodporujú.
Sú 2 možnosti:
Zaplatiť si hosting od Stable.CZ + doménu
Použiť inú metódu, napr. to písať ručne ak nie je možné práve na daný MC server nainštalovať apache2 a PHP5 na jeden výstup
Lenže Vy peniaze nemáte, tak sa potom o prvej možnosti sa ani nedá baviť. Zvyknite si, že aj za drobnosť kdekoľvek budú pýtať peniaze. Preto je najlepšie tomu obetovať trocha voľného času a naučiť sa niečo, za čo by ste inak museli platiť nemálo peňazí.
Portfólio
ja by som aj doménu kúpil neni problém ona taká drahá neni... ale tak možno hosting od pipni tam to je ale nemám ako kúpiť nemám kreditnú kartu ani poštou
lenže ja nemám ani v banke nič ja nemám paypal proste nič nechápem prečo to nemá ma to aj gamehostingy aj wedos! tak zohnať neikoho kto ma u wedosu a subdomenu
Ano si fakt mudry jasné a to jak mám potom chodiť do školy 18 nemám neni som stary :
Zrejme ste ešte brigádu poriadne nevideli. Zvyčajne sa im neplnoletí študenti venujú počas prázdnin, najtypickejšie počas letných a ak im to nestačí, tak po štúdiu (po škole) na pár hodín pôjdu tiež.
Ale k téme, UDP porty tu povolené nebudú, riešilo sa to už nemalo krát každý rok. Takže je potrebné sa k danej problematike prispôsobiť inak. Môžete to písať aj ručne, hádam si server nevypínate každé 2 hodiny, že by to bolo otravné.
Portfólio
hm. tak mám na pláne si kupiť doménu wedosu.
jj viem že je ale dá sa aj u wedosu neviete niekto chcem zaplatiť SMS ale bohužial to tam neni nikde to neni a počul som od niekoho že sa to dá že cez gopay dá sa to nejak že gopay dobijem tam peniaze a zaplatím tým?
Ano, pomocí SMS by mělo být možné dobít GoPay peněženku a potom tak platit. Pokud si chcete zakoupit i hosting u Wedos, tak si nejdříve ověřte, jestli tam nejsou UDP porty blokované. Pokud jsou, tak si musíte zakoupit webhosting u Stable - http://www.stable.cz/sluzby/webhosting/, aby Vám vše fungovalo přesně tak, jak chcete.
Kontaktujte nás | FAQ
Aha dobre no len neviete ešte prosím či u GoPay čo je že max sa dá dobiť 4€ či to všetko príde či si aj tam niečo účtuje mobilný operátor?
Kontaktujte nás | FAQ
Ďakujem
Stránky 1