#1 2014-04-16 23:38:09

avviczech
Endora uživatel

Zakoupení Alias Doménu

Zdravím,
dneska jsem vám už jednou psal, omlouvám se jestli vás štvu.
Takže rovnou k věci, dneska kolo 18:00 jsem si zakoupil Alias a při platbě, když už jsem zadal číslo kreditky a osobní udaje, potvdil jsem zaplacení a něco se spracovávalo a po chvíli se objevil "Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo nalézt", že prý vypršel čas. Nevím jestli to mám zkusit znovu a nebo už se peníze převedli na váš učet. Nerad bych to kupoval 2x pochopitelně smile. Ale možná tu je i další možnost, že všechno proběhlo tak jak má a že se jen čeká na to než se to převede na endora učet a zítra už to budu mít. -- Když už píšu, zeptám se ještě na jednu věc Jak přesměruji z 3. domény (cekuj.net) na Doménu kterou jsem si "možná" koupil (Alias .eu). Omlouvám se, že jsem nevzdělaný, na tohle jsem levý. Děkuji za pomoc!

#2 2014-04-17 11:01:59

Lkopo
Podpora
Web

Re: Zakoupení Alias Doménu

Pozrite sa do Vaseho  bankoveho uctu, ci Vam platva prebehla. Ak ano, mozete si vytvorit doklad o zaplateni v pripade, ze by nastal problem a system neuznal platbu.

Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

#3 2014-04-17 16:16:48

avviczech
Endora uživatel

Dneska jsem se podíval jestli proběhla platba a neproběhla, tak jsem to koupil a už to funguje. Teď jen jak dám aby se místo .cekuj.net zobrazovala jen .eu (přesměrování). Pomohl by mi někdo? big_smile (Ano jsem fakt špatnej na tohle)

#4 2014-04-17 23:04:33

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Vytvoril som vám presmerovanie pomocou súboru .htaccess

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK