Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim,
potřaboval bych pomoc. Moje stránky www.animesekai.cekuj.net koupil jsem si alias na www.animesekai.cekuj.net a když jsem se na stránky vrátil stalo see to co tam je, nemůžu se přihlásit na wordpress a když mám přihlašovací tak mám cekuj.net zadám admin a heslo a napíše to error ale už na .eu. Nejde nic, není tam design je to prostě všechno p*sraný.
A když už sem píšu, tak se zeptám ještě na jednu věc a to je, když jsem si zadarmo udělal stránku www.animesekai.cekuj.net a chci, aby tam bylo cekuj.net ale jen .cz,.eu,.net atd. co mám udělat? Když si koupím alias tak pořád bude hlavní odkaz cekuj.net nebo se dá nějak udělat aby cekuj.net tam vůbec nebyl a bylo tam jenom .eu, prostě jako normální placená stránka.
Moc tomu nerozumím, sorry. Díky za pomoc!
V nastaveniach WP ste si zmenili adresu stránky na novú ktorú ešte nemáte zakúpenú a preto cez danú adresu nieje možné nič načítať.
Doménu si môžete založiť i zvlášť ako hostingovú službu, alebo môžete ponechať ako alias k doméne 3 rádu na cekuj.net - následne záleží na vás ako si nastavíte presmerovania. Návštevník sa tak ani nemusí dozvedieť o stránke na cekuj.net
Děkuji Jane za pomoc
Stránky 1