Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobry den,
nedokazem sa pripojit cez total commandera na FTP server, konkretne na srv5.endora.cz. Meno heslo a aj meno hostitela som uz zadaval asi 5x a stale nic. Skusal som uz aj to srv zmenit na ftp5.endora.cz a furt nic.
Dakujem za odpoved
Zobrazuje se Vám nějaká chyba?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Vsetko ide v poriadku len sa to dostane na LIST a tam to na chvilu sekne a potom na PASV a tam to tiez na chvilu sekne a potom mi zobrazi prazdnu stranu
zkuste zapnout pasivní režim
Uz mi to funguje. Dakujem Vam velmi pekne za pomoc.
Dobrý den,
díky za radu, ale bude někdy opět funkční přihlášení bez zapnutí pasivního režimu?
Děkuji
Aktualne to neni technicky mozne
Dobrý den,
děkuji za vysvětlení, ale co vlastně zapnutí toho pasivního režimu vlastně znamená má to nějaké mínusy. Je větší ohrožení napadnutí webu nebo získání přihlašovacích údajů?
A proč, když místo srv40.endora.cz napíši ftp4.endora.cz, tak se mi vše připojí i bez pasivního režimu?
Děkuji
pasivni rezim nema minusy, akorat proste navazani spojeni probiha jinym zpusobem
a co se tyka ziskani prihlasovacich udaju tak nezalezi na tom jaky typ prenosu pouzivate, jestli aktivni nebo pasivni ale jestli je sifrovany nebo ne
ostatne muzete si zkusit nainstalovat wireshark, zapnout ho na vasem interface se kterym se pripojujete do internetu a podivat se sam jak sve heslo do internetu posilate
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ftp4 v aktivnim rezimu prestane behem par dnu take fungovat
Admin: Díky za informaci, tak zůstanu tedy u pasivního režimu.
Destroyer: No tak to je tedy pěkné, když je tam vše takhle vypsané. Takhle je vidět heslo i u webových aplikací, které nepoužívají SSL? Díky za objasnění a ukázku.
Ano, takhle je vidět heslo i u webových aplikací, které nepoužívají SSL.
ciste nahodou dneska vysel clanek na zive
http://www.zive.cz/clanky/zacnete-skute … ource=zive
tam mate dost obrazku a i odpoved na to, na co se ptate ( http://www.zive.cz/Client.Gallery/show. … cle=173324 )
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1