Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
rád bych se chtěl zeptat,čím je zapříčiněno extrémní omezení stahování zálohy.
Jen pro přehled,záloha osobních dat se prováděla na phpMyAdmin cca 4-5 minut => 3kB/s.
Výstupní soubor sql byl sice malý,okolo 500 kB.Ale pakliže soubor nabude hodnot například více jak 20 MB,raději ani nemá smysl počítat dobu stažení....
Pro jistotu zkoušel zálohu stáhnou i kolega a stahování probíhalo obdobně.Rozhodně se tím potvrdilo,že problém nebude na naší straně,přesněji v rychlosti připojení k internetu,což se dalo odvodit již na začátku.
Je tu nějaké řešení? Případně bych prosil ve stručnosti vysvětlit,kde nastal problém.
Děkuji,váš uživatel.
Bohuzel uplne nechapu problem.
Pokud generujete dump db pres phpMyadmin tak se vam db zaroven rovnou stahla ne? Nebo stahujete zalohy z administrace endory?
Dobrý den,
omlouvám se za pozdní odpověď,jsem na cestách.
Nuže,problém je v rychlosti stahování zálohy databáze z phpMyAdmin přes Export, rychlost je extrémně nízká a přerušovaná. Stahování rychlostí 2-3kB/s není normální. Jak jsem již výše uvedl,ověřoval jsem vše ještě u kolegy a to z důvodu,abychom předešli sporům,že problém nastal na mé straně.V obou případech probíhalo stahování databáze (zálohy) extrémně pomalu.
Vylučovací metodou se z toho dá vyvodit,že problém bude někde na vaší straně,mohli byste se na to podívat?
Děkuji.
O jakeho se jedna usera? lsdforever v adminu nevidim
DObrý den,
jedná se o spárovaný účet pro login jména: lsd1 a tomaseller
Jedna se o chybu. Na reseni se pracuje
Dobře,budu čekat na případné další,bližší odpovědi.
Pomalé stahování způsobuje bug v phpMyAdmin. Zprovoznili jsme když tak Adminer na adrese https://sql1.endora.cz/adminer.php.
Adminer zůstane na trvalo? Pokud ano, tak je to bomba
Ano
Stránky 1