Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahojte na svojej doméne mám phpbb a tému artoida black a chcel by som odtial odstrániť RSS feedy ale neviem ako poradíte mi prosim Vás ?
To bude možné přímo v souborech šablony. Kde se RSS zobrazuje? Na Vašem fóru ho nikde nevidím.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ďakujem mám to tam hned na hlavnej strane vedla kolkonky 0 príspevkov 0 tém
Podívejte se do souboru styles/ art_black/ template/ forumlist_body.html. Tam smažte
<!-- IF S_ENABLE_FEEDS and forumrow.S_FEED_ENABLED --><a class="feed-icon-forum" title="{L_FEED} - {forumrow.FORUM_NAME}" href="{U_FEED}?f={forumrow.FORUM_ID}">{L_FEED} - {forumrow.FORUM_NAME}</a><!-- ENDIF -->
.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Dekuju a neviete este cez co by som ju mohol prefarbit na cerveno alebo na nejaku inu farbu ?
asi cez style.css že ?
ano
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ale ta ikona sa tam furt zobrazuje
pokud jste tohle co kolega navrhnul provedl tak jeste musite dat v administraci PHPBB hned na te uvodni strance Procistit cache
a pokud jste to chtel udelat pro cele forum nejen pro tenhle styl tak mozna bylo jednodussi jit do administrace phpbb do Nastaveni exportu a zakazat "Povolit exporty"
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ďakujem už sa tam nezobrazujú a iba cez style.css mám prefarbiť tú tému alebo aj cez stylesheet.css a podobne ?
A ešte jedna otázka Prosim Vás ako zmeniť názov tohto textu teda premenovať ho ?
mozna zde
web/styles/art_black/template/overall_footer.html
ale myslim ze tam bude translate info predpokladam takze pokud chcete zmenit samotnej text bude asi nekde v web/language/vasjazyk/.... nekde tady to uz musite pohledat z hlavy nevim
Už to mám nachádza sa to v common.php
Mimochodem změna nebo neuvedení copyrightu je porušení licenčních podmínek phpBB a jejich překladů.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
kksmirice ale já to tam mám viď obrázek
Stránky 1