Nejste přihlášeni
Stránky 1
ahoj psal jsem dotaz i na oficialní stranky ale tam už dlouho nikdo nereaguje tak se zeptam i tady
chci se zeptat je možne na forum přidat funkci spoiler mezi funkce jak je tučne pismo atd..? a pokud jo tak jak? děkuji za pomoc
Proč nám tady lžete?
Dnes jste na diskuzním fóru položil dotaz a sám majitel systému Vám dal jasnou odpověď a odkaz na problematiku!
Co čekáte, že Vám zde někdo vše nakóduje zdarma?
Trochu nefér jednání z Vaší strany, nemyslíte?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
kksmirice jeste jak sem tu psal tak tam odpoved nebyla tady jsem psal v Dnes 17:03:32 a na oficialni stranky 20.3.2014 15:06 a odpovezeno mi bylo (20.3.2014 17:45) a nenecham si nadavat z e jsu lhar kdyz to neni pravda!!
Co očekáváte? Diskusní fórum není online podpora, to, že mezi odpovědí na diskuzním fóru uplynulo 2 hod. 45 min není žádná tragická doba.
Stále jste měl dostatek času na to, aby jste editoval příspěvek zde a upravil jej objektivně (měl jste na to 2 hodiny) před mou odpovědí, za kterou si stojím.
... a nenecham si nadavat z e jsu lhar kdyz to neni pravda!!
Nikomu nenadávám, jen konstatuji skutečnosti, které jsou lehce dohledatelné.
Nikde v mém předchozím příspěvku nevidím, že bych Vás označil za lháře, pokud tázací větu považujete za oznamovací, či dokonce rozkazovací, já nemohu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
podle casu j e nad slunce jasny že kdyz jsem psal sem tak n a ofifialnich strankach mi jest e nebylo odpovezeno po dlouhe dobe tak jsem se zeptal i tu jestly tu nebude nekdo z odpovedi rychlejsi
Stránky 1