Nejste přihlášeni
V redakčním systému Joomla 3.2.2 mám nainstalované rozšíření HikaShop Essential 2.3.0. Pomocí CRON úlohy se pravidelně spouští plugin "Hikashop - Product Cron Update" (PHP script "datafeed.php"), který má za úkol synchronizovat data v databázi (proukty - počty, ceny apod.) s daty v CSV (zbozi.csv). Vše funguje OK (změny cen, změny počtů zboží) až na jednu věc a tou je smazání záznamů - produktů z dtb, které nejsou v CSV souboru. V dtb zůstávají i ty záznamy, které nejsou v CSV a tudíž by měly být smazány! Nejsem programátor a tak nevím, jak a kde hledat příčinu chyby. Proto se obracím na vás, zdali s podobným problémem nemáte někdo nějakou zkušenost, abyste mi poradili čím by toto mohlo být způsobeno. Když jsem toto konzultoval s moderátorem podpory HikaShopu, dosud mě nedokázal navést k odstranění příčiny nefunkčnosti akce "deleting products not in CSV", která je jako volitelné nastavení pluginu (PHP scriptu "datafeed.php"). Jsem s ním sice v kontaktu, ale vzhledem k jeho vytížení volím i tuto možnost. Moderátor HikaShopu mi krom jiného sdělil, že při simulaci (stejné verze J! i HikaShopu) na jejich serverech vše funguje, tedy i mazání dat v dtb, ketré nejsou v CSV souboru. Tak si myslím, jestli nemůže být problém u mne v nasteví PHP a MySQL? Prosím o váš názor, případně pomoc. Díky.