Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, dneska po 13:00, jsem přišel ze školy a co nevidím. Doména která sloužila jako gang web v jedný hře. Byla hacknuta, dost by mě zajímalo z jaké IP byla smazána databáze a z jaké IP bylo vše smazáno z rootu webu. Předem děkuji za odpověď.. doména west-side.clanweb.eu. Ten web jsem spravoval.
Vše naleznete v seznamu událostí a u FTP účtu v logu. Web i databázi je možné obnovit ze zálohy. Ty jsou ukládány cca 14 dní zpět.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Problém je ten, že doménu jsme zakládali s kamarádem před rokem přibližně. Doména byla na účtě na kterým by měla být teď, ale v endora-účtě není..
Problém je ten, že obnovit zálohu nemám jak.. jak je výše zmíněno..
Doména je pod účtem westside. Pokud na ní ještě včera byl obsah a dnes požádáte o obnovu ze včerejšího dne, tak vše bude funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Zdravím tak nakonec jsem našel přihlašovací údaje k tomuto účtu. Chtěl bych poprosit o kompletní obnovu, pokud to jde, domény west-side.clanweb.eu
Ještě jsem se chtěl zeptat jak zjistit kdo se přihlásil k FTP webu v seznamu událostí nic není..
Upravil westside (2014-03-19 19:24:08)
O zálohu si můžete požádat ve webadministraci Endory. V sekci FTP účty v části log můžete vidět logy (stažení/smazání souboru).
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji za odpověď, jak dlouho bude přibližně trvat tohle?
Požadavky na zálohy
Požadavek vytvořen Cílový adresář Stav
2014-03-19 15:50:27 Jako archiv do adresáře backup Čeká na obnovu
Obnova zálohy může trvat od 30 minut až po několik hodin. Spustil jsem Vám obnovu webu ze včerejšího dne, takže zkuste počkat.
Kontaktujte nás | FAQ
ještě jsem se chtěl zeptat jak je možný, že vše bylo smazaný z IP: 10.10.120.229 ?
Stránky 1