Nejste přihlášeni
Dobrý den,
v době problémů se serverem 9 jsem zrovna u vás registroval novou doménu s hostingem Plus. Doména se sice zaregistrovala (podle přehledu domén ve webadminovi endory), ale nikde se neobjevila žádost o platbu. Nebylo tedy možné doménu zaplatit a tudíž doména ani nefunguje. Neobjevuje se ve Správci souborů ani při přístupu přes FTP. Prosím tedy o nápravu chyby a zprovoznění domény, samozřejmě s vystavením faktury za doménu. Jedná se o doménu smartcourses.cz
Platba za účet Plus proběhla v pořádku a účet je aktivní.
Děkuji mnohokrát.
Doména smartcourses.cz není registrovaná u žádného registrátora. Objednal jste si program PLUS pro doménu smartcourses.cz, ten byl zaplacen. Doména nebyla objednána ani zaplacena.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Proč tedy doménu vidím v Přehledu domén? Doména mi ani nejde přidat, při pokusu o objednání to píše hlášku: "Doména smartcourses.cz je již v systému"
Objednal jste si jen program Plus. Nikoliv registraci domeny
Vyřešeno svépomocí, Plus účet jsem přesunul na druhou testovací doménu a smartcourses.cz jsem smazal z Přehledu domén. Nyní už jde smartcourses.cz zaregistrovat. Plus přesunuto zpět na smartcourses.cz. Zřejmě byl problém s tím, jak spadl server 9.
To nebyl ten problém. Problém byl v tom, že jste si objednal jen program PLUS pro doménu, ne registraci domény.
Kontaktujte nás | FAQ
Tím jste se dobrovolně připravil o 4 měsíce platnosti programu Plus. Pád serveru nezapříčinil to, že jste si neobjednal doménu. Za to nemůže žádný sebelepší server.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Snad vím, co jsem objednával, ne? Objednával jsem registaci domény + hosting Plus (cena těsně pod 500). Jak server spadl, doména se objevila v Přehledu domén. Objednávku Plus účtu jsem musel provádět znovu. Takže na první pokus se jen "zaregistrovala" doména do Přehledu domén a nic jiného se neprovedlo, ani objednání Plus účtu. Na druhý pokus už šel objednat jen program Plus. Při přesunování Plus účtu z domény na doménu jsem přišel o 4 měsíce Plus účtu. To je opravdu báječné ) Na problémy, za které nemůžu dojedu sám.
Pokud byste doménu zaregistroval, tak by vše bylo správně. Vy jste objednal jen program PLUS k doméně. Místo možnosti "Zaregistrovat doménu" jste název domény napsal do "Založit doménu 2. řádu", tím pádem se přidala do účtu, ale nezaregistrovala. Musela by být registrována u jiného registrátora.
Kontaktujte nás | FAQ
Nevím jak to mám už jinak vysvětlit. Nevím proč zde ze mě děláte pořád hlupáka, který neví, co udělal. V Přehledu domén jsem dal Přidat doménu. Poté jsem do "Zaregistrovat doménu" napsal smartcourses.cz a náseldně jsem k této doméně přiobjednal hosting Plus. Místo toho, abyste přiznali chybu, že spadl server a něco takového se mohlo klidně stát, omluvili jste se a případně kompenzovali tu 4 měsíční ztátu účtu Plus připsáním nových 4 měsíců, tak z člověka děláte hlupáka.
Vazne me nenapada jak by se neco takoveho mohlo stat. Objednavka je jasne na Plus program. Nasledne na registraci domeny. Ty 4 mesice jsem vam pripsal zpet a bral bych problem jako vyreseny. Omlouvam se z a vznikle komplikace
Také to nechápu, ale při odesílání objednávacího formuláře se formulář zasekl a dále se nic nedělo. Tak jsem po půl hodině okno zavřel a zkusil zaregistrovat doménu a objednat hosting Plus znovu. Bohužel doména už byla nějakým způsobem zapsána u Vás v systému a tak nešla znovu zaregistrovat. Každopádně děkuji za vstřícnost.