Nejste přihlášeni
Stránky 1
CC nainštaloval som si známe fórum PHPBB na dómenu fgs-forum.4fan.cz.Normálne sa mi na začiatku načítala aj normálne prebehla inštálacia ale potom sa mi tam ukázal error s indexom a keď som stránku obnovil alebo načítal znova tak mi ukázalo toto:
SQL ERROR [ sqlite ]
SQL logic error or missing database [1]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Prosím o pomoc.
Upravil psychoman (2014-03-14 16:04:31)
Proběhla instalace bez problému? Ve zvolené databázi nemáte žádné tabulky.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Na doméně třetího řádu nedoporučuji používat SQLite. Nainstalujte si phpBB na MySQL(i) a bude 100% fungovat.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Áno inštalácia prebehla bez problémov keď som to urobil cez sqlite.Ako náhle som začiarkol mysql tak mi ukázalo že sa tam nedá pripojiť ale všetko bolo zadané ako má byť.Len na konci bolo zadané Using Password:Yes.
A aké tabuľky myslíte?
Tabulky jako phpbb_config atp. Pokud Vám vyskočila tato chyba, tak instalace nemohla proběhnout v pořádku. Instalaci proveďte znovu podle toho, jak psal kolega výše.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
... tak mi ukázalo že sa tam nedá pripojiť ale všetko bolo zadané ako má byť.Len na konci bolo zadané Using Password:Yes. ...
To znamená, že "všetko nebolo zadané ako má byť", kdyby tomu tak bylo, pak by se chyba neobjevila.
Jak na to, se můžete inspirovat v tomto příspěvku.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1