Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj všem,
pravděpodobně jsem si vymazal uživatele databáze, protože databáze s názvem "fusion260912703" na našem webu czechprokiller.cz existuje ale není vidět.
Po připojení přes FTP a prohlédnutí souboru config.php je pravděpodobně název uživatele stejný jako název databáze ale heslo jsme zapomněl, dá se ještě nějak obnovit nebo zjistit?
Nevim jestli vas dotaz chapu spravne, proto napisu obe moznosti, pokud existuje databaze ale uzivatel ne, muzete si zalozit noveho s libovolnym jmenem a heslem, pridat mu prava pro tuto db a vlozit jeho udaje do config.php
nebo pokud nevite heslo k uzivateli, staci ho zmenit v administraci a zmenit ho v config.php.
Snad je aspon jedna z tech dvou moznosti to co myslite
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Původní databázi vůbec nevidím v seznamu, když jí zkouším znova založit jako novou (se stejným názvem), tak mi to napíše, že tato databáze již existuje. V souboru config.php je název této databáze uveden, jméno uživatele také (které je stejné jako název databáze) a asi i heslo ale je dost dlouhé. Když se přes tyto údaje zkouším přihlásit do databáze přes sql8.endora.cz, tak to ale nejde.
Databázi fusion260912703 máte vytvořenou, ale uživatel fusion260912703 neexistuje. Tohoto uživatele jsem vytvořil a nastavil Vám heslo (viz konfigurační soubor). Toto heslo si změňte na jaké chcete v sekci databáze MySQL. Potom nezapomeňte heslo také přepsat v konfiguračním souboru.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Děkuji za pomoc, hezký den.
Stránky 1