#1 2014-03-08 20:59:45

sechja
Endora uživatel

stránku nelze zobrazit

Dobrý den,
dnes jsem si u Vás zaregistroval doménu gonative-translations.com. Zvolil jsem jednoduchou instalaci "na jedno kliknutí" z Vašeho webu. Instalace proběhne během několika sekund, když ale kliknu na odkaz k přístupu k administraci, stránka se nechce načíst. Soubory mám nahrané, vše je zaregistrované a zaplacené. Instalaci jsem provedl vícekrát a všiml jsem si, že souborů a databází tak bylo vytvořeno více. Po refreshnutí stránky mám totiž vždy momžnost wordpress instalovat znovu. Prosím o radu.

Děkuji

#2 2014-03-08 22:17:46

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Re: stránku nelze zobrazit

1. Doména není ještě zaregistrovaná.
2. uvádíte nesprávný název domény. gonative-translations.com Vy jste požádal o registraci domény gonative-traslations.com

Obsah Vaší domény můžete vidět na této dočasné adrese.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

#3 2014-03-08 22:30:42

sechja
Endora uživatel

A sakra, mohu se zeptat, zda jde tuto chybu nějak bezplatně napravit z gonative-traslations na gonative-translations.com? Budu muset registrovat novou doménu nebo ji lze převést? K bodu jedna, na registraci musím ještě počkat nebo se jedná o něco, co musím řešit z mé strany?

#4 2014-03-08 22:33:48

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Jediná možnost je napsat email na fakturační oddělení a požádat o storno registrace domény (pokud je to možné) a provést novou objednávku.
V opačném případě si budete muset koupit novou doménu.

EDIT:
V každém případě pravděpodobně přijdete o 2 měsíce programu Plus, který máte na stávající doméně. Po registraci nové domény nejprve přesuňte program Plus a teprve potom můžete nevyužitou a neregistrovanou doménu zrušit z účtu.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK