Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
tak jsem tak dlouho vylepšoval až jsem zřejmě "vylepšil" Mám doménu www.georgeweb.8u.cz a na něm na WP hotový web, který mě sice pustí do administrace ale na adrese se ukazuje je nápis Přístup odepřen - Zkontrolujte si, zda máte nahraný index.php nebo index.html.
Mám zakoupenou a na Endoře provozovanou doménu www.penzion-sport.cz kam bych rád hotový web přesunul ale zkrátka se nedaří.
předem moc díky za radu i případnou pomoc George
Ve webadministraci Endory si v přehledu domény aktivujte zobrazení PHP chyb. U domény penzion-sport.cz nemáte nahraný žádný obsah, proto se zobrazuje tato hláška.
Převod obsahu se řešil např. zde http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=8490. Ve Vašem případě stačí překopírovat obsah a změnit si URL v databázi.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Na doméně www.georgeweb.8u.cz (kde mám nahraný web) jsem v nastavení PHP zaškrtl všechny tři možnosti. Nejdříve bych rád znovu zprovoznil tento web a po tí ho dostal na novou doménu, ale evidentně jsem sáhnul někam kam jsem neměl :-)
Stačí aktivovat display_errors. Potom se Vám zobrazí, v jakém souboru je chyba. Změna může chvíli trvat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Nechal jsem tedy zaškrtnutý jen display errors a chvilku vydržím (předpokládám že chyba se ukáže na adrese webu)
Tak bohužel - i po 20ti minutách se na www.georgeweb.8u.cz ukazuje jen část reklamy "Magnetický hlavolam NeoCube" - dnes fakt nemám svuj den !
Jaký používáte vzhled?
Zkuste přepnout vzhled na standardní z WP (např. twentyten), je možné, že je to problém použitého vzhledu
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tam zřejmě problém nebude - web cca 4 dny jel bez problémů ale zkusím.
Království za oživení webu a přesun na novou adresu :-)
Tonoucí se stébla chytá - dokonce už jsem odinstaloval většinu pluginů jestli náhodou ale žádná změna - nemůže být problém v databázi?
Stránky 1