Nejste přihlášeni
Již jsem psal, že to nefunguje.
Zkusil jste smazat příspěvek?
Co se pak stalo?Na úpravu kontaktujte autora...
Kontaktujte autora toho kódu, pokud se to tak dá nazvat. Osobně bych se styděl za to pustit ven něco co nefunguje jak má.
Ale pokud máte alespoň základní znalosti php, pak chybu snadno najdete a opravíte si ji.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Je mi líto, ale nejedná se o náš redakční systém, tudíž nejsem schopen Vám poradit jak provést úpravy u návštěvní knihy. tohle mi odpovedely tak nevim co tet nevim jak to opravim
Nevím koho jste se ptal, ale zřejmě ne autora.
Tato část kódu je špatně:
</div><br />
if($_GET['c'] == "admin-navstevni-kniha") { if ($_GET['d'] != "") { $id = $_GET['d']; $query = mysql_query("DELETE FROM navstevni_kniha WHERE id='$id' "); if ($query) { $message = "Příspěvěk úspěšně smazán"; } else { $message = "Chyba příspěvek nebylo možné smazat "; } } }
1. chybí <?php - to jsem Vám doplnil již při první úpravě.
2. proměnná c není nikde do scriptu předána.
3. autor je zřejmě diletant.
</div><br />
<?php
// if($_GET['c'] == "admin-navstevni-kniha") {
if ($_GET['d'] != "") {
$id = $_GET['d']; $query = mysql_query("DELETE FROM navstevni_kniha WHERE id='$id' ");
if ($query) { $message = "Příspěvěk úspěšně smazán"; } else { $message = "Chyba příspěvek nebylo možné smazat "; }
}
// }
Tohle by mělo fungovat
Upozorňuji, že výmaz příspěvku není nijak potvrzován a proběhne po stisku [X].
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
asi tam nekde musi byt chyba tet ta stranka nenacte vůbec http://apokalipsa.8u.cz/admin/admin-navstevni-kniha.php
Aktivoval jsem Vám zobrazení PHP chyb:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/users/sanyo151/apokalipsa.8u.cz/web/admin/admin-navstevni-kniha.php on line 238
Změňte si
<?php
if ($_GET['d'] != "") {
$id = $_GET['d']; $query = mysql_query("DELETE FROM navstevni_kniha WHERE id='$id' ");
if ($query) { $message = "Příspěvěk úspěšně smazán"; } else { $message = "Chyba příspěvek nebylo možné smazat "; }
}
// }
na
<?php
if ($_GET['d'] != "") {
}
// }
?>
. Potom by to mělo fungovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
diky uz to funguje pak si jest e pohraju stim zabespecenim pomoci .htacces kdyby nahodou byl nejaky problem ozvu se zatim diky:)