Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mam problem s domenou
registroval som si domenu i-zp.eu u forpsi.com
a chcem si nastavit DNS na endoru, a ked si idem regnut domenu 2 radu u endory i-zp.eu, tak mi to pise ze uz ju niekto ma zaregistrovanu, neslo by stym nieco spravit? dakujem
Alebo ako to mam nastavit ked mam domenu u forpsi i-zp.eu a ked to dam aby ma hodilo na hosting co mam na endore...
Na doméne musíš zmeniť DNS na Endora.cz ktoré nájdeš v časti Návody a postupy.
A kedy si si registroval danú doménu? Lebo ja vidím dátum registrácie domény 10.03.2010.
Pokiaľ ju má niekto vo webadmine už pridanú tak musíš počkať do budúceho týždňa aby sa na to pozrel admin a zistil sa vlastník domény. Podľa údajov u EURIDu sa jedná o 13 ročného chalana z Prahy, viď: http://profil.lide.cz/zrt@email.cz/profil/
Ak si to ty a aj vo webadmine používaš a máš overený ten samý mail tak doména bude presunutá k tebe.
Nie ten zrt je moj kolega, musim si snim popisat ...
No ano pridal si mi pise, a on nevie ake ma heslo od uctu na endore, a ked si ho chce preposalt na email tak mu pise ze email neni v databazi...
No jasne, ale jemu to pise ze ani ucet neexistuje alebo ja neviem co stym ma...
jasne, ja len pre info, ze on tie udaje co mu prisli na email skusal ... ale nefunguje no ...
Kedy sa to konecne vyriesi prosim vas?
Kontaktni email pro danou domenu je <!-- e --><a href="mailto:tomlov@azet.sk">tomlov@azet.sk</a><!-- e --> . Heslo si muzete nechat preposlat na webadmin.endora.cz
a preco pisal endora poradca ze to je na profil <!-- e --><a href="mailto:zrt@email.cz">zrt@email.cz</a><!-- e --> na lide?
a co mam teraz robit, ked to nieja som regoval, nemam kde registrovat tu domenu na webhosting
Veď si písal že tvoj kolega si tú doménu pridal sem na Endora hosting. Tak nech sa prihlási on do jeho administrácie alebo nech ti dá jeho prihlasovacie údaje. Ak ich zabudol môže si ich dať znovu zaslať na mail <!-- e --><a href="mailto:tomlov@azet.sk">tomlov@azet.sk</a><!-- e --> ktorý je pridelený k tvojej doméne.
Nie on to nieje, ja som myslel ze to je registrovane na ten email co si daval profil na lide, ale neni to ono .... takze nevim jak teraz postupovat, je to nejaky cudzinec ...
//proste ja som majitel domeny u forpsi, a nemam webhosting a tu je jediny dobry free, a ten clovek ktory ma na endore registrovanu moju domenu, neni majitel i-zp.eu tak mu to zmazte nie?
Poslete email z adresy <!-- e --><a href="mailto:zrt@email.cz">zrt@email.cz</a><!-- e --> na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> a domena bude ze systamu smazana.
Poslete email z adresy <!-- e --><a href="mailto:zrt@email.cz">zrt@email.cz</a><!-- e --> na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> a domena bude ze systamu smazana.
Ok dakujem...
Stránky 1