#1 2014-03-02 00:53:26

unimaic
Endora uživatel

Doména odstavená nebo již smazaná?

Dobrý den,

měl jsem u vás doménu ksd.4fan.cz, kde mi běžel školní WP blog, ale pro delší nepřihlášení do databáze byla odstavena s tím, že bude časem (asi) obsah vymazán.

Samozřejmě, že jsem měl komplet zálohy textů i celé databáze, ale teď jsem doma zjistil, že v ní chybí pár souborů z "knihovny médií" (bylo jich tam řádově asi jen kolem 20, pár malých obrázků a textů doc), což si nedovedu vysvětlit, jelikož jinak je tam vše, ale... Zkoušel jsem se tedy hned přihlásit do administrace, abych doménu alespoň na chvíli zas obnovil a příslušné si stáhnul, ale háže mi to chyby, že je neznámý uživatel nebo špatné heslo a při pokusu o obnovu hesla mi to píše, že "neznámý uživatel nebo email" - takže se bojím, že jsem byl již zcela vymazán.

Potřeboval bych tedy: buď alespoň na chvíli obnovit ten přístup/doménu - nebo zkrátka jakkoliv se dostat k těm datům z "knihovny médií"; o nic víc mi nejde, blog již dále nechci udržovat.

Děkuji předem, pokud to půjde nějak vyřešit!

#2 2014-03-02 01:54:10

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Re: Doména odstavená nebo již smazaná?

Vzhledem k tomu, že doména a také celý účet (neměl již žádnou doménu) byl smazán před více jak měsícem, NEBUDOU ZÁLOHY DOSTUPNÉ.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK