Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, udělal jsem nový design
Náhled: http://drift-club.eu/DC2.png
A nakodoval: http://www.Drift-club.eu
V nakodovanem sem to změnil trochu, ale i tak prosím komentujte
A teď mi řekni co si pod tím slovem mam představit
A teď mi řekni co si pod tím slovem mam představit
takový nepřehledně rozházený.... nevím jak to přesně popsat, to je o individuálním citu ke grafice:)
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
1. Nesedí mi kombinace barev ...
2. Moc velké objekty + malé písmo ... zmenši ty panely, jsou zbytečně mohutné
3. Pokud vím, měla by být patičce zmínka o tom, že je to php-fusion
- ale kdo to dnes dodržuje, že ...
Hm. trošičku mě děsí nevalidita těchto stránek.
souhlasím, na tak malou stráku tolik chybek
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
To je pravda, hlavne že to kóduje do XHTML 1.0 Transitional a tágy tam plieska ako v normálnom HTML. Žiadne ukončovacie značky /> namiesto toho len > a tá tabuľka ma zarazila, kto by ju začal takto: <table></tr> a začať element td bez vnorenia do tr. Ďalej chýbajúci atribút alt tam kde byť musí. Ukončovacie značky elementov sú vynechané prípadne sú ukončené také čo ani otvorené neboli (a, b, table, tr, td, span, img, center). Divný atribút vaiign ktorý ani ja nepoznám Zabúda na spojovače, namiesto & používa len & :twisted:
a napsat u obrázků alespon alt="" taky nic
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ten alt som tam tiež uviedol
ah sry po ránu sem byl ospalej
Tak pokud to u toho obrázku neni nutne, tak tam ten alt nedávám.. podle mě je to zbytečné.. stejně každý hned klikne a nečeká
alt je kvůly tomu, když ten obrázek je smazanej, ale já všechny obrázky nechávám na ftp nic nemažu.. a taky sem zkoušel na všech prohlížečích jak to vypadá a když nikde nic nechyby, tak neni duvod to tam davat
Alt je názov obrázku a deklarácia ju vyžaduje i keď prehliadače ju nepovažujú za dôležitú.
Podľa správnosti by tam mala byť, ale prehliadače nehľadia na chyby, proste stránku zobrazia i keď pri chybách to môže trvať o pár sekúnd dlhšie
alt u obrázků je pro čtečky pro nevidomé pokud vím, taky pro textové prohlížeče
Radši free
České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články !
Stránky 1