Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
chtěl jsem si na svém učtu zaregistrovat novou doménu sdh-jablonenj.hys.cz, ale při vyplnění údajů mi to napíše:
Nebyl zadán platný název domény
. Zkoušel jsem i jiné názvy, zkoušel jsem i novou registraci a všude to nejde. Přikládám screen obrazovky, že tam nemám žádné nesmysly.
[attachment=0:34kdtmm3]<!-- ia0 -->screen.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:34kdtmm3]
děkujeme za upozornění, admin se na to podívá
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Že by něco nového? Asi před třemi měsíci jsem ještě měl stránky s doménou 3.řádu, kde normálně pomlčka fungovala.
Že by něco nového? Asi před třemi měsíci jsem ještě měl stránky s doménou 3.řádu, kde normálně pomlčka fungovala.
pokud ano, tak to bude bug systému... počkej do zítřka;-)
Do zajtra? No to bude musieť počkať asi celý týždeň, keďže admin je zrejme na dovolenke od včera
proč myslíš, on tu není téměř žádný víkend
confirmed, šla mam ji taky na svych domenach
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Narazil jsem na podobný problém, chtěl jsem si zaregistrovat nové stránky na doméně 3. řádu a hlášku Nebyl zadán platný název domény mi to hodilo pokaždé, ať jsem zadal název jakýkoli...
Vieme o tom, včera sa to tu riešilo v dvoch topikoch. Bude to opravené v čo najkratšej možnej dobe.
Prosím zaregistruj si náhodnú doménu 2 rádu (sefsgfsdajab.cz) aby si získal konto a po prihlásení si vytvor doménu 3 rádu a doménu 2 rádu vymaž z konta. Chyba sa prejavuje len pri registračnom formulári. Pokiaľ už máš konto tak idú pridať v pohode.
melo by byt opraveno
Tak tento postup již bohužel nefunguje. Na Endoře již delší dobu registraci a jednu běžící doménu mám, ale když si chci přidat přes webadmina další, tak vyskakuje hláška "Nebyl zadán platný název domény". Registrace nové domény nelze ani z hlavního formuláře pro nový účet. :cry:
A smiem vedieť akú doménu sa snažíš registrovať?
Teraz som si cez webadmina pridal doménu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.som-sikovny.comehere.cz">www.som-sikovny.comehere.cz</a><!-- w --> a pridalo ju bez problémov.
Např. kmx.bluefile.cz, a další různé (delší/kratší) názvy s doménami .hys.cz, g6.cz a i comehere.cz atp.
Zkouším to přes webadmina i teď, ale stále nic, stále stejná hláška.
Stránky 1