Nejste přihlášeni
Dobrý den,
Domena srv70.endora.cz/zdrojinfo.8u.cz/ byla odstavena z důvodu závažného porušení podmínek webhostingu Endora.cz . Byla déle než 30 dnů bez přístupu - chyba 503.
Poraďte mi prosím, jakým způsobem je možno obnovit tuto domenu.
Děkuji Vám
universe2004@volny.cz
uživatel domeny
Vámi uvedená adresa domény není správná a proto ta hláška.
Doména zdrojinfo.8u.cz není odstavena. Doména je bez obsahu, respektive obsahuje standardní index.php od Endora a jeden adresář.
Toto je obsahem.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den,
omlouvám se, napsal jsem neúplnou adresu bez obsahu. Úplná adresa
je ' srv70.endora.cz/zdrojinfo.8u.cz/web/prooc176/index.php '. Pro tuto adresu platí že domena byla odstavena tak jak jsem uvedl v předchozí zprávě.
S pozdravem
universe2004@volny.cz
uživatel
A proč zadáváte srv70.endora.cz? Na této dočasné adrese se doména nenachází. Vaše funkční doména je http://zdrojinfo.8u.cz/prooc176/
1. Murphyho zákon:
Dobrý den,
pokud chci pracovat se soubory webu prooc176 přes účet FTP(jinak to neumím) a využiji program webFTP, dostanu se na adresu ' srv70.endora.cz ' a dále pod ní je uveden strom adresářů ' root/zdrojinfo.8u.cz/web/prooc176/index.php. Soubor index.php ve sloupci akce má 3 možnosti: zobrazit, upravit a otevřít. Prvé 2 možnosti fungují u třetí 'otevřít' se objeví, že domena 'srv70.endora.cz' byla odstavena. Neumím také - a to je pro mě podstatné, otevřít v tomto programu web prooc176 jako celek když se pokouším s prooc176 pracovat.
S pozdravem
universe2004@volny.cz
uživatel domeny
Upravil zdrojinfo (2014-02-11 22:48:04)
Doporučuji používat pro úpravy a práci se soubory jejich opravy a úpravy na PC, nikoliv webFTP.
Stáhněte si obsah FTP na PC, tam upravte a překopírujte zpět na FTP.
K serveru 7 se připojujete, protože Vaše data jsou uložena na tomto serveru. Struktura adresářů je daná, v rootu máte všechny domény na Vašem účtu a v každé z nich pak adresáře log a web. Pouze do adresáře web můžete ukládat data, která se zobrazí po zadání adresy Vaší domény v prohlížeči. Tedy zdrojinfo.8u.cz/prooc176
1. Murphyho zákon:
Dobrý den,
děkuji Vám za informaci, podle které budu postupovat.
S pozdravem
universe2004@volny.cz
uživatel domeny