Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
přesměroval jsem doménu na servery endora, nainstaloval prestashop, ale ani tak se mi neporařilo spustit administraci shopu a pri spusteni http://drevenekravaty.cz/administrace-obchodu/ se mi zobrazi: The requested URL /administrace-obchodu/ was not found on this server.
Děkuji za pomoc.
Mne se administrace zobrazi, zkuste smazat cache prohlizece
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Cache smazána, ale pořád nelze načíst administraci ani v jiném prohlížeči. Napadá vás ještě jiné řešení, které bych mohl vyzkoušet?
Děkuji.
Když zobrazím doménu drevenekravaty.cz, tak se zobrazuje hláška od Wedos - Doména je zaregistrována. Ale když si otevřu web z jiné IP, tak administrace PresraShop korektně funguje.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Domenu jsem registroval a snad i spravne presmeroval na endoru. Na endore jsem nainstaloval prestashop a nyní bych se rád dostal do fáze, kdy bych mohl s eshopem pracovat a spravovat jej.
Děkuji.
Kdy jste měnil DNS? Změna se projeví během 2-48 hodin.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Mne se zobrazi v obojim pripade obsah z endory, zkuste dat
start-spustit
ipconfig /flushdns
alternativa c. 1 - pockat nekolik hodin nez se zmeni DNS zaznam u operatora (muze mit stary zaznam jeste par hodin)
alternativa c. 2 - zmenit si DNS server Ovládací panely\Síť a Internet\Síťová připojení - prave tlacitko na pripojeni ktere pouzivate - Vlastnosti - Protokol IP verze 4 - pouzit nasledujici DNS servery
Google DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4
(v pripade ze je tato kolonka jiz vyplnena ulozit si nekam stranou tyto IP adresy)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Problém vyřešen. Pomohlo ipconfig /flushdns.
Moc děkuji za pomoc.
Stránky 1