Nejste přihlášeni
Zdravím nahrávam cez FilleZillu Forum a zrazu mi napíše nahodte heslo dám a píše kritický problém z pripojením kde bude chyba?
web: http://www.hydra-craft.4fan.cz/
Jaká chyba se Vám přesně zobrazuje? Může to být např. tím, že máte velký počet současných připojení.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
len 76.... to je moc?
Maximální počet souběžných připojení na FTP, pokud se nepletu, je 6. Tedy 76 je zřejmě poměrně hodně...
Nastavte si FileZillu na pouhé jedno připojení a bude to bez problémů.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Případně můžete použít jiného FTP klienta.
Kontaktujte nás | FAQ
Mne vyhovuje FilleZilla a ako to tam nastavím aby ma to raz len pripojilo? prosím.... lebo to som nevedel že sa dá predom dík
Hledejte uživatelský návod na internetu - https://www.google.cz/search?q=filezill … 3&ie=UTF-8.
Pokud si jako uživatel nevíte rady s jednoduchým nastavení a dalšími věcmi, raději si na to někoho nejměte a zaplaťte mu za provedenou práci.
1. Murphyho zákon:
aha super hadam pôjde našiel som ďakujem prosím dať za vyriešené
Upravil SamerLP (2014-02-07 15:33:19)
Kontaktujte nás | FAQ
Ďakujem spravil som to aj som našiel pred tým návod...
a dúfame že to pôjde
nejde.... zistil som nastavil som jedno pripojenie neviem či dobre nepochopil som tomu a stále mám zase 14 pripojení nefunguje
nepomohlo stále pripočítava pripojenia
Vyzkoušel jste jiného FTP klienta? Jestli jste ale omezil počet současných spojeních na 1, tak by vše mělo být funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
právažene neni.... ak som to dobre nastavil v strávce lokalit a jak sa pripojím? aby ma to len raz pripojilo?
V menu FileZilly klikněte na Upravit > Nastavení > Přenosy > Maximální počet souběžných přenosů > 1 > Ok. Potom jen klienta restartuje, případně i PC a vše by mělo být funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
to som dal a ako sa pripojim na ftp ked dám cez rýchle pripojenie tak mi to zaráta ako pripojenie
čo už sa odpovede nedočkám?
a co Vám "zaráta ako pripojenie"?
Máte na mysli počet počet připojení daného účtu na FTP v administračním rozhraní, nebo se ještě bavíte o FileZille???
1. Murphyho zákon:
Proste nastavil som to v FilleZile a vdycky šak zapnem FTP (FilleZillu) pripojím sa cez rýchle pripojenie a stále mi to zarátava pripojenia v webadmine endory ako pozerám? čo sa mám cez FTP inak pripojiť či jak nechápem to...
... stále mi to zarátava pripojenia v webadmine endory ako pozerám? ...(
To je snad logické, že když se připojíte s nějakým uživatelským účtem tak systém toto připojení zaznamená a započítá jej do celkového počtu připojení. Nebo co máte na mysli?
Vám připojení nefunguje?
1. Murphyho zákon:
proste keď mám tých pripojení napr 60 tak mi vypadáva FTP ževraj môžem sa pripojiť len 6 krát maximálne ako ako sa pripojiť len raz to mám mať nonstop zapnutý počítač a FilleZillu či jak?
Počet přihlášení, který je zaznamenán ve Vašem FTP účtě ve webadminu Endory na to nemá vliv. Pokaždé když se připojíte, tak se tam zaznamená. Počítač a FileZillu nemusíte mít nonstop. Co Vám nefunguje?
Kontaktujte nás | FAQ
takže ak mám nastavené jedno pripojenie cez Fillezilu a na endore mi pripočítava pripojenia tak to je v pohode? či jak? ak som to dobre pochopil
Ano, ve webadminu je zaznamenán celkový počet přihlášení za celou dobu používání FTP účtu, nejsou to současná připojení. Ta máte nastavena na 1.
Kontaktujte nás | FAQ