Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den...
Dneska jsem s Online Podporou řešil (Od 10:00 do 16:00 s -Tomáš Henzl) problém s PHP-Fusion, jelikož mi to nešlo nainstalovat na web (ručně).
Hodně dlouho jsme to řešili problém za problémem, než konečně těsně před 16:00 instalace PHP-Fusionu proběhla úspěšně (Anglická verze-jelikož česká verze nefungovala)
Instalace probíhala tak, že Tomáš Henzl mi nainstaloval na mojí doménu PHP-Fusion....Sice už mi to konečně začalo fungovat to PHP na webstránce, ale já nemám ty soubory na mojim FTP nahrané, takže si můj web nemůžu vylepšovat a přidávat modifikace...A další věc při instalaci bylo nutné vymazat setup.php - což jsem taky nemohl, protože jak jsem již psal Tomáš Henzl mi to nainstaloval, i když vůbec nevím kde a jak, což mi bylo tehdy jedno, protože už jsem to chtěl mít aspoň..
No, ale po 16 hodině odešel a já teď vůbec nevím co mám dělat...Jestli mám zas znovu 4 hodiny vysvětlovat ten problém, tak to teda fakt ne...Nebo čekat na další den na Online podporu a zas to řešit s jiným...
Proto bych prosil, aby se se mnou znovu někdy spojil a pomohl mi to úplně dokončit, protože on jediný ví co mám za problém dlouho jsme to řešili, tak určitě bude vědět...Znovu s jinou Podporou to řešit znova nechci, promiňte...
S pozdravem NaVry
Jak jsem již psal. Tomáš Henzl mi to nainstaloval a já vůbec netuším kde..
Ale když se přihlásím na moje FTP, kde mám moji webstránku, tak tam nemám žádné soubory od PHP-Fusion.
Upravil navry (2014-02-06 17:50:16)
Aha, VELICE se omlouvám... Já se musel odpojit a znovu připojit k FTP- Už tam ty soubory jsou..
A ji tak bych prosil o pomoc. Tomáš Henzl- Ještě těsně před tím, než odešel napsal, že po instalaci eng verze PHP to počeštíme - Jak na to ?
Na stránce http://www.phpfusion.cz/ si stáhněte českou lokalizaci a soubory z balíčku nahrajte na FTP server. Češtinu potom aktivujte v administraci PHP Fusion.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
A mohu se zeptat, kde přesně v administraci bych měl aktivovat tu češtinu ?
Nastavení > Hlavní > Jazyk stránky.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Stránky 1