Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer,
včera jsem si zaregistrovala doménu reknisiweb.cz u Web4U, načež jsem zjistila, že jejich webhosting je poměrně slabý, takže jsem hledala jinde a našla vás. Zakoupila jsem si zde hosting Plus a jelikož doménu mám již zaplacenou jinde, rozhodla jsem se ji převést. Ve FAQ jsem našla návod, jak na to a (i přes šíleně neituitivní prostředí Web4U) změnila zadané údaje a poté ještě napsala tentýž požadavek na změnu samotnému registrátorovi. Vše by tedy v tuto chvíli mělo být, jak má, stránky mi ale stále hází prostředí od Web4U. Je potřeba tomu dát více času a počkat, než se změny projeví (četla jsem, že to může být až 48 hodin) nebo něco není v pořádku?
Omlouvám se za zdržování možná zbytečným dotazem
Děkuji za odpovědi
DNS záznamy sú tieto:
reknisiweb.cz. NS 900 ns2.web4u.cz.
reknisiweb.cz. NS 900 ns.web4u.cz.
reknisiweb.cz. A 900 81.91.86.12
Podľa návodu ich nastavte na ns.endora.cz a ns.endoraland.com (NS záznamy).
Tiež zrejme budete musieť nastaviť A záznam a to tak, že si dáte Váš server preložiť na IP adresu. (napr. ak máte predvolený server srv2.endora.cz, tak cez ľubovoľný online tool si túto doménu dáte preložiť na IP adresu, teda v tomto prípade by to bolo 88.86.120.195). Aký server máte nastavený nájdete vo webadmine v sekcii FTP.
Upravil Lkopo (2014-02-01 21:11:49)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Když se jedná o .CZ doménu, tak stačí požádat registrátora, aby změnil NSSET na Endoru. Viz http://kb.endora.cz/home/content/id/13.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Když se jedná o .CZ doménu, tak stačí požádat registrátora, aby změnil NSSET na Endoru. Viz http://kb.endora.cz/home/content/id/13.
.
Právě to jsem udělala. Přišla mi odpověď, že je to hotovo, asi tedy ale není, podle předchozího příspěvku. V sekci FTP mám srv70.endora.cz.
Potom A záznam bude mať hodnotu 88.86.120.160
Zkusila jsem změnit A záznam, nevím jestli se to někde projevilo? Teď ještě zkoumám ty NS záznamy.
Tak se mi zdá, že po (asi desátém naprosto stejném) nastavení v prostředí Web4U už to konečně běhá jak má.
Stránky 1