Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
na stránce http://www.al3xcz.mzf.cz/ jsem překročil nějaké Data, jak to mám řešit aby mi web šel, zaposlední měsíc sem tam skoro nic nenahrál a pořád se to navyšuje to snad neni myslím místo k nahravani souboru ale něco jiného, nevím co, poradte mi prosím jak to mam presit..
Spárovat účet s mojeID a tím získat traffic 30 GB. Jestli máte na webu velké obrázky, tak je můžete optimalizovat, optimalizovat web (http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=1379, body 14. a 15.).
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Moje id už to má... ?
Když spárujete účet s mojeID, tak získáte traffic 30 GB. To už je dostačující.
Kontaktujte nás | FAQ
A jak se to dělá?
Je to spárované
Do webadministrace Endory se nyní přihlaste přes účet mojeID. Proběhne spárování a všechny účty budou přesunuty do programu FREE a tím se i navýší traffic.
Kontaktujte nás | FAQ
A když o nechám tak jak to je za jak dlouho pujde web? Nebo to musím udělat?
Až se traffic vynuluje, tzn. začátkem měsíce. Účet už s mojeID spárovaný máte, ale musíte se s účtem mojeID do Endory přihlásit. Potom se účty převedou do programu FREE a traffic se navýší.
Kontaktujte nás | FAQ
Tak je to vynulovane ale stále se na to nemužu dostat na ten web jak to?
web mi bezi, zkuste smazat cache prohlizece
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Už to mám, díky :-)
Ještě sem se chtěl zeptat, chci endoru resp. učet od kamoše dat na muj email ale pokaždé jak to dám změnit ten email tak mu nic nedojde..
U kterého účtu chcete email změnit? Podívejte se, jestli maily nedokončí ve spamu.
Kontaktujte nás | FAQ
Uživatel tiwo..
Ako už písal Trade, prekontrolujte si priečinok SPAM vo vašej mail schránke. Prípadne si skúste ešte pridať mail info@endora.cz do svojich kontaktov v danej mail schránke, predídete tak zmazaniu mailu spam filtrom.
Stránky 1