Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
snažil jsem se u domény varimevam.cz (účet hofo) upgradovat z FREE programu na MEGA.
Když jsem tedy vybral update v přehledu domén a byl jsem přesměrován na stránku s výběrem programu, zvolil jsem MEGA.
Fakturační údaje byly automaticky doplněny z účtu, ale na tlačítko Objednat nešlo kliknout, resp. stránka nijak nereagovala (např. ani hlášením, že jsem něco zapomněl vyplnit). Je něco špatně?
Předem díky za odpověď.
Pozn.: Na doméně varimevam.cz před několika dny expiroval program MEGA a její provozovatel zapomněl uhradit fakturu, kterou jste mu zaslali. Ta je ale vystavena pouze na šestiměsíční předplatné programu. Provozovatel ale uvažuje o tříletém předplatném, proto jsem se pokoušel o upgrade z webadmina.
Admin byl o problému informován, problém se už řeší. Omlouváme se za komplikace.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
V jakem to zkousite prohlizeci?
Včera jsem byl u jiného počítače.
Teď jsem to ale zkoušel v Chrome v32.0.1700.76 a taky nic.
Každopádně majitel domény už uhradil dříve zaslanou fakturu, takže upgrade prostřednictvím administrace už není potřeba.
Spíš aby s tím neměl problém ještě někdo jiný.
Tlačítko bylo opraveno, takže je funkční ve všech prohlížečích. Když jsme to testovali tak bylo taky funkční, ale po najetí na tlačítko "Objednat" se zobrazoval kurzor místo šipky. Takže to vypadalo, že na něj nejde kliknout, ale když jste na něj klikl, tak se objednávka dokončila.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Stránky 1